Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezivo nasilje u Imotskom: Maturant zlostavljao, pa ubio mače pred školom

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Obavestili smo MUP i očekujemo postupanje. A mladom gospodinu i njegovoj porodici poručujemo da je bolje za njih da sami odu u policiju", saopštili su iz udruženja za zaštitu životinja

  • 0
Mače Ilustracija: Pixabay

Udruženje za zaštitu životinja sv. Franjo Asiški iz Imotskog objavilo je da je učenik četvrtog razreda Ekonomske škole u tom gradu mučio i na kraju ubio mačku. Tvrde da se sve dogodilo na ulazu u školu, pred drugom decom, javlja Dalmatinski portal.

"Obavestili smo MUP i očekujemo postupanje. A mladom gospodinu i njegovoj porodici poručujemo da je bolje za njih da sami odu u policiju", saopštili su iz udruženja.

"Pretpostavljamo da je maca bila vlasnička i da vlasnici žive negde u blizini srednjoškolskog centra, pa Vas molimo, ako znate tko bi mogao biti vlasnik, da istog obavestite o događaju i zamolite ga da se javi nama ili policiji."

"Molimo i sve one dobre i savesne ljude koji imaju još neke informacije o celom ovom događaju da ih jave nama ili policiji. Takođe, molimo medije da se zainteresiraju za ovu priču i traže informacije od MUP-a, odnosno PGP Imotski, te da prate ovaj slučaj", istakli su.

Iz policije su za Dalmatinski portal potvrdili da istražuju šta se dogodilo.

"Policija je dobila informaciju da je juče kod škole u Imotskom usmrćena mačka. Radimo na slučaju", naveli su iz policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA