Vreme čitanja: oko 1 min.

Policajac osumnjičen za ubistvo u Tuzli bio na odmoru: Poneo službeni pištolj, niko ga nije zvao da ga vrati

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija će sprovesti internu istragu zbog propusta

  • 1
Ubistvo žene u tržnom centru Tuzla Foto: Avaz/A. Bešić

Uprava policije MUP-a TK organizovala je danas konferenciju povodom ubistva Amre K. u Tuzli. U nju je, kako se veruje, više metaka iz službenog pištolja ispalio policijski pripadnik MUP-a TK Elvis Ć.

Kako je rekao na pres konferenciji komesar MUP-a TK Dževad Korman, svi policijski službenici su dužni ostaviti službeni pištolj dok su na godišnjem odmoru, odnosno bolovanju.

Elvis je juče bio treći dan na godišnjem odmoru, a radnici MUP-a TK su tek nakon ubistva shvatili da on nije predao pištolj.

Komesar Korman je naveo da će biti sprovedene interne istrage zašto niko nije kontaktirao Emila i zahtevao da vrati oružje. Dodao je da u narednom periodu planiraju da pooštre mere.

Podsećamo, Emil je osumnjičen da je u jednom tržnom centru u Tuzli sinoć ispalio nekoliko metaka u Amru K. Nedugo zatim je pobegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhapšen je ispred zgrade u kojoj je živeo, piše Avaz.

Brutalnom ubistvu svedočili su ostali gosti i radnica lokala.

Nezvanično, Emil i ubijena su bili u nekoj vrsti odnosa. On je mesecima dolazio u lokal zbog nje, što su potvrdili brojni svedoci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA