≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milatović podneo ostavku na sve funkcije u Pokretu Evropa sad

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milatović je rekao da je Pokret Evropa sad bio i ostao važan deo njega

  • 1
Jakov Milatović Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Zamenik predsednika Pokreta Evropa sad i aktuelni predsednik države Jakov Milatović podneo je ostavku na sve funkcije u partiji.

"Prilikom osnivanja Pokreta Evropa sad, građanima smo obećali transparentnost u radu, racionalan i argumentovan dijalog o politikama koje su inkluzivne i održive. Istovremeno, obećali smo da će kompetencije i lični integritet predstavljati odlučujuće faktore pri zapošljavanju i napredovanju. Takođe, obećali smo drugačiju političku kulturu utemeljenu na uvažavanju različitosti i afirmisanju evropskih vrednosti. Dosadašnji način rada je suprotan obećanom i vrednostima koje sam imao na umu prilikom stvaranja Pokreta. Iz tog razloga dajem ostavku na sve funkcije u Pokretu", napisao je Milatović na nalogu na mreži X.

Dodao je da je Pokret Evropa sad bio i ostaće važan deo njega.

"Jer smo zajedno ispisivali istoriju demokratskih promena u zemlji. Kao i do sada, isključivo vođen interesima građana, kao predsednik Crne Gore sve svoje kapacitete usmeriću ka realizaciji ključnih državnih prioriteta", kazao je Milatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    24. februar 2024 | 20:57

    "ostavku na sve funkcije u Pokretu Evropa sad" - ОСНИВА странку мало сутра...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA