Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvat se drsko ponašao prema turistkinjama, pa izudarao čoveka koji ih je štitio: Sada ga stigla kazna

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladić iz Francuske rekao je napasnom Zadraninu da devojke pusti na miru, na što mu je ovaj uzvratio udarcem otvorenim dlanom u lice

  • 2
https://xdn.tf.rs/2023/01/01/zurka-tuca-vrsnjacko-nasilje.jpg Foto-montaža: Shutterstock

Opštinski sud u Zadru izrekao je 44-godišnjem Zadraninu kaznu zatvora od sedam dana zbog drskog ponašanja i sukoba koji je izazvao prošlog leta u kasnim noćnim, odnosno ranim jutarnjim satima (4.45) ispred jednog noćnog kluba na Obali kralja Tomislava.

On je tad pod vidnim uticajem alkohola (1,83 promila) uznemiravao mlađe ženske osobe, strane državljanke, na što su se one požalile 23.godišnjem Francuzu koji je sa svojom devojkom čekao dolazak Ubera.

Mladić iz Francuske rekao je napasnom Zadraninu da devojke pusti na miru, na što mu je ovaj uzvratio udarcem otvorenim dlanom u lice, a čini se da mu ni Francuz nije ostao dužan.

To su primetili policijski službenici dok su postupali po drugoj dojavi u blizini, te su obojica privedena u službene prostorije PP Zadar i napisali prekršajne prijave. Sud je u 'ubrzano postupku', koji je okončan pre nekoliko dana, Francuza oslobodio krivice, a Zadraninu naložio izdržavanje sedmodnevne zatvorske kazne.

Zadranin je na ispitivanju priznao krivicu, naveo kako je bio u izlasku s rođakom i da je očigledno sve to uradio pod uticajem alkohola, žaleći zbog incidenta, kao i zbog uvlačenja u priču dečka koji sa svime nije imao veze.

Rekao je da se ne seća da bi ga Francuz udario, a kako je on to i sam demantovao pri ispitivanju na policiji, sudija je drugooptuženog mladića oslobodila krivice, javlja 057 Info.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA