Vreme čitanja: oko 1 min.

Plavuša snimila video ispod Starog mosta u Mostaru, pa dobila gomilu pretnji smrću

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"A bila sam u haljini!", rekla je Elma Dedajić

  • 0
Mostar, foto Pixabay Mostar, foto Pixabay

Elma Dedajić iz Sarajeva koja dugi niz godina živi u Mostaru, a kako kaže "profesionalno se bavi društvenim mrežama kao što su Facebook i TikTok", dobila je gomilu pretnji smrću zbog jednog video snimka, javlja portal Crna hronika.

Ona je poslednjih dana za svoje društvene kanale snimila dva video snimka koja su izazvala lavinu komentara. Ova influenserka snimila je video klipove u haljini ispod Starog Mosta i dobila pretnje.

"A bila sam u haljini! Usledili su brojni komentari koji imaju veze s nacionalizmom, uklonila sam komentare. Onda su mi počeli na TikTok pisati komentare. Usledile su pretnje linčom mene i moje porodice, pretnje da će mi odseći glavu, da ću biti bačena s mosta, ako budem došla da snimim...", rekla je Elma Dedajić za taj portal i dodala da će pretnje prijaviti policiji.

"Sve ću predati policiji", navela je Dedajićeva.

Ona smatra da bi Grad Mostar trebalo da plati ovu promociju jer ga promoviše bolje od svih političara, većnika, turističkih radnika i ostalih koji se bave tim stvarima.

Ovo je sporrni video zbog kojih je Elma dobila pretnje smrću:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA