≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin u manastiru kod Budve zario čoveku nož u vrat

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Došlo je do sukoba dva iskušenika, gosta manastira, stranih državljana, te da je jedan od njih nanio povredu oštrim predmetom

  • 1

Budvanska policija ušla je u manastir Podmaine, kako bi se utvrdilo kako je došlo do povređivanja jedne osobe, javljaju Vijesti.

Kako je Vijestima nezvanično rečeno iz policije, došlo je do sukoba dva iskušenika, gosta manastira, stranih državljana, te da je jedan od njih drugom naneo povredu oštrim predmetom.

Kasnije je iz manastira saopšteno da u incidentu nisu učetvovali iskušenici, već gosti manastira.

Uprava policije saopštila je da je uhapšen državljanin Srbije M.P. (28) zbog sumnje da je izvršio krivično delo pokušaj ubistva.

"Danas je oko 12.30 časova policiji u Budvi prijavljeno da je u manastiru Podmaine došlo do upotrebe noža, i da je tom prilikom jedna osoba zadobila povrede vrata, te da je transportovana na ukazivanje lekarske pomoći", rekli su iz policije.

Policija je odmah izašla na lice mesta, sa događajem upoznala tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su nalogu preduzete dalje mere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica.

"Preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti službenici budvanske policije došli su do sumnje da je osoba koja je oštećenom nanela povredu, M.P. iz Srbije", naveli su iz policije.

On je doveden u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Budva gde je sa njim obavljen razgovor, nakon čega je sa svim upoznat postupajući tužilac po čijem je nalogu i uhapšen zbog sumnje da je izvršio pomenuto krivično delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dax

    7. mart 2024 | 06:07

    To su ti čuveni novokomponovani "vernici", koji misle da se isti (vernik) postaje obilascima manastira...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA