Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac male Vanje očajan što neće biti pušten na slobodu: "Ili ću gore kod nje, ili..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, Gorčevski je u pritvoru od 4. decembra, kada je priveden zbog sumnje da je pomogao otmičarima da uhvate Vanju

  • 0
Aleksandar Gorčevski Foto: Telegraf.rs/Ustupljene fotografije

Aleksandar Gorčevski, otac male Vanje iz Skoplja koja je brutalno ubijena u novembru prošle godine, a koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je otmičarima otkrio gde se njegova ćerka nalazi, razoračaran je odlukom suda da ga ne pusti na slobodu.

"Podeljen sam na dva sveta. Jedno dete mi je ovde, drugo mi je uzeto. Nije mi važno gde, ali mora da se nađe rešenje za ovu situaciju, da mogu da donesem odluku kao odrastao čovek o tome da li ću ostati na ovom sveu ili idem kod svoje starije ćerke", rekao je Gorčevski nakon odluke suda da ostaje u pritvoru.

Podsetimo, Gorčevski je u pritvoru od 4. decembra, kada je priveden zbog sumnje da je pomogao otmičarima da uzmu Vanju. Devojčica je ubrzo nakon otmice ubijena, a njeno telo pronađeno je posle nekoliko dana, zakopano u ataru jednog sela na obodu Skoplja.

Vanja Gorčevska Mala Vanja pronađena mrtva nedelju dana nakon nestanka Foto: Facebook/Zorica Gjorcevska

Devojčica je oteta u ulazu zgrade gde je živela u jutarnjima časovima kada je krenula u školu.

Advokat Gorčevskog, Vladimir Tufegdžić, tvrdi da ne postoji ijedan dokaz koji njegovog klijenta povezuje sa ovim krivičnim delom.

Odluka da Gorčevski ostane u pritvoru doneta je jer se veruje da bi mogao da pobegne ukoliko mu bude određen kućni pritvor.

Video: Hronologija krvavog pira koji danima potresa ceo region

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA