≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji užasa u kafe baru Monako: "Gorela mi je kosa, sestru su mi gazili, prijatelj se živ zapalio"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Devojke su zadržane na lečenju, stare su 22 godina. Jedna od dve osobe je na intezivnoj nezi, opekotine su joj zahvatile 20 odsto tela", rekla je doktorka Ivana Kovačić

  • 1

Konobarica je prilikom paljenja šanka u kafe baru Monako u Karlovcu zapalila sedam osoba od kojih su dve devojke teško povređene, javljaju hrvatski mediji.

U pitanju su dvojke koje su 2002. godište i trenutno se nalaze u bolnici.

"One su zadržane na lečenju, reč je o dve devojke stare 22 godina. Jedna od dve osobe je na intezivnoj nezi, opekotine su joj zahvatile 20 odsto tela", rekla je doktorka Ivana Kovačić, načelnica karlovačke bolnice, za 24sata.hr.

Nakon pregleda, pet osoba je pušteno na kućno lečenje.

"Reč je osobama sa opekotinama i jedan čovek ima isečenu ruku", dodala je.

Portal Jutarnji list je stupio u kontakt s Bernardom Renko, koja je u Monaku bila sa sestrom Viktorijom. Obe su povređene i još uvek u šoku.

"Konobarica je palila na šank i ne znam, zapalila šibicu valjda, vatra se proširila na nas, meni se zapalila cela leva strana glave, odnosno kosa, tada sam videla da mi jedan od najboljih prijatelja Ivica gori, baca se i valja po podu, pokušavamo da ga ugasimo, sestra mi nestaje u tom trenutku, skoro je gaze, Ivicu gasimo, nekako uspevamo, odlazi u Hitnu pomoć i zamotan je od glave do pete", rekla je devojka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA