≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

PRESUDA Duško Tanasković iz Kragujevca dobio 19 godina zatvora za ubistvo Gorana Vlaovića na Pagu

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na zadarskom sudu nije prihvaćena tvrdnja da Tanasković boluje od šizofrenije

  • 3
Pag Hrvatska policija privela osumnjičenog za ubistvo na Zrću osumnjičeni Duško Tanasković Foto: Sigurnosne kamere,Zadarski.hrTanjug.rs, Facebook/D.T.

Duško Tanasković iz Kragujevca je Goranu Vlaoviću prišao s leđa i iz torbice koja mu je stajala preko ramena izvukao pištolj marke Glock 17 osuđen je na 19 godina zatvora.

Ispalio mu je iz blizine hitac u glavu, a Vlaović je preminuo u vozilu hitne medicinske pomoći na putu do bolnice Zadar.

Županijski sud u Zadru objavio je presudu Dušku Tanaskoviću za ubistvo Crnogorca Gorana Vlaovića kod Zrća u 2022.godine u ranim jutarnjim satima ispred jednog noćnog kluba. Dobio je 19 godina zatvora, piše 24sata.

Kome je smetao i zamerio se Vlaović, kojeg su mediji u regiji proglasili pripadnikom škaljarskog klana, sud nije razmatrao uprkos tvrdnji optužbe da je Duško Tanasković ubistvo počinio na izrazito hladnokrvni način prišavši žrtvi s leđa i pokušavajući pobeći prikrio tragove. Pri tom je ubica i pokušavao da razbije mobilni telefon, presvukao je odeću odbacio jaknu i uhapšen je na benzinskoj pumpi isključivo zahvaljujući nekolicini svedoka ubistva koji su policiju navodili na njegovo kretanje.

Na zadarskom sudu nije prihvaćena tvrdnja da Tanasković boluje od šizofrenije.

(Telegraf.rs, 24.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XYZ

    25. mart 2024 | 12:37

    Možemo da mislimo o Njima bilo šta, ali su ovo suđenje završili ekspresno. Negde to traje do zastarevanja

  • Prle

    25. mart 2024 | 12:43

    Malo je i dobio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA