Vreme čitanja: oko 1 min.

Sin proslavljenog boksera osumnjičen za ubistvo čoveka u Šibeniku: "Nikada se nije potukao na ulici"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegov sin A. P. (27) jedan je od trojice uhapšenih za ubistvo 54-godišnjaka u Šibeniku prošle subote, za ovaj zločin im preti od pet do 20 godina zatvora

  • 0

Osumnjičeni za ubistvo muškarca (54) u kafiću u Šibeniku sin je jednog od najpoznatijih boksera u Hrvatskoj. U pitanju je A. P. (27) kojeg zovu "Stena Junior" i trenutno se nalazi u pritvoru sa drugom dvojicom osumnjičenih.

Njegov otac je Ivica Perković "Stena", proslavljeni bokser iz Šibenika.

"Dogodila se strašna nesreća. Moj sin se nikad nije potukao na ulici. Bio je na treningu, završio je u kafiću pored dvorane i čekao da pomogne prijateljima koji su pomagali oko dečka invalida da uđe u automobil. Nemam reči jer je sve završilo tragedijom, ubijeni se predstavio kao opasan tip, nešto ih je zadirkivao i sve je u prvom naletu koškanja prošlo u redu jer su ih ljudi rastavili. Ali, kad je poletela flaša u njegovom smeru, ponos, ego, pretpostavljam nije mu dao da se smiri i udario ga je. Zasigurno ne sa namerom da budu ovakve posledice. Žao mi je", rekao nam je otac osumnjičenog, u svom poslu i narodu poznatiji kao Šibenačka Stena.

Njegov sin A. P. (27) jedan je od trojice uhapšenih za ubistvo 54-godišnjaka u Šibeniku prošle subote, za ovaj zločin im preti od pet do 20 godina zatvora.

Kako je objavila policija, trojicu mladića od 25, 26 i 27 godina uhvatili su nakon sukoba s 54-godišnjim muškarcem ispred kafića u subotu, a sumnjiče ih da su rukama i nogama pretukli muškarca koji je dva dana kasnije preminuo u bolnici.

Kako neslužbeno saznaje 24sata.hr, četvorica su sedela za istim stolom u kafiću "Delta" i prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili ispred kafića.

Nakon što je muškarac pao, oni su nastavili da ga udaraju nogama u telo i glavu.

Kako prenose mediji, žrtva je bio bivši moreplovac koji je bio vedrog duha i nije bio problematičan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA