Vreme čitanja: oko 1 min.

Deda (79) šest godina polno zlostavljao maloletnu unuku: Dete kroz pakao prolazilo u kući na području Splita

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarca se tereti za teško kazneno delo polnog zlostavljanja i iskorišćavanja deteta, polnu zloupotrebu deteta mlađeg od petnaest godina, teško kazneno delo protiv polne slobode te bludne radnje

  • 0
Zlostavljanje žene, silovanje, maltretiranje Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Splitu je nakon završetka istrage pred Opštinskim sudom u Splitu podiglo optužnicu protiv 79-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Muškarac (79) je optužen za niz krivičnih dela počinjenih na štetu svoje maloletne unuke. Sve se odvijalo tokom razdoblja od šest godina u kući na području Splitsko-dalmatinske opštine, piše Index.hr. 

Muškarac se tereti za teško krivično delo polnog zlostavljanja i iskorišćavanja deteta, polnu zloupotrebu deteta mlađeg od petnaest godina, teško krivično delo protiv polne slobode te bludne radnje.

U optužnici se navodi kako je optuženi navedena krivična dela počinio od neutvrđenog dana u maju 2012. do 28. juna 2015. te zatim od 29. juna 2015. do 6. maja 2018.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA