Vreme čitanja: oko 2 min.

Marina se potresnim rečima oprostila od ubijene kume: "Tvoj sin danas duva svećice, a ti ga gledaš sa neba"

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ponosna sam što sam mogla da ti budem kuma, što sam te poznavala. Nadam se da ćeš naći mir i spokoj tamo među zvezdama. Počivaj u miru, anđele moj, napisala je Marina u objavi

  • 0
Sabina Arklinič Foto: Facebook/Marina Vinko

Marina Vinko, kuma Sabine Arklinič (33), majke četvoro dece koju su, kako se sumnja, u Sloveniji brutalno ubili suprug i njegova ljubavnica, potresnim rečima se oprostila od Sabine na društvenim mrežama.

"Bila si osoba čistog srca, blaga, nasmejana, uvek spremna da pomogne iako je često tebi pomoć bila potrebnija. Sada si blistavi anđeo na nebu. Znam da će nastaviti da gledaš na svoja četiri anđela", piše u Marininoj potresnoj objavi na mrežama.

Sabinina kuma je potresan status objavila na dan kada je jedno od Sabinine dece trebalo da proslavi rođendan.

"Danas bi tvoj sin trebalo da duva svećice na torti. Verovatno će se pitati gde mu je mama, što nije kraj njega, kao što si uvek bila na njegove rođendane", napisala je Marina.

Ona je istakla kako je ubijenu Sabinu znala od rođenja.

"Kada smo bili uz tebe osećali smo dobrotu i toplinu kojom si zračila. Bila si odlična domaćica, zlatna majka koja se borila kao lavica da njenoj deci nikad ništa ne fali, bila si posvećena supruga", napisala je Marina i dodala da je Sabina stradala od ruke onih kojima je najveću ljubav dala.

"Ponosna sam što sam mogla da ti budem kuma, što sam te poznavala. Nadam se da ćeš naći mir i spokoj tamo među zvezdama. Počivaj u miru, anđele moj, i neka oni koji su odgovorni za tvoju nasilnu smrt dobiju pravednu kaznu. Zbogom...” dodala je Marina.

Podsetimo, Sabinin suprug Tomaž je policiji 23. marta prijavio da je nestala, a Sabinino beživotno telo sa ubodnim ranama pronađeno je 5. aprila. Od tada isplivavaju detalji jezivog zločina koji su potresli čitav region.

Naime, sumnja se da je Sabinin muž sa ljubavnicom planirao zločin. Veruje se da je Sabina ubijena još 22. marta, a da je suprug sutradan otišao sa lažnim oproštajnim pismom u policiju i prijavio da je ona napustila kuću i da ne može da je pronađe...

Prema rečima načelnika kriminalističke policije u Mariboru Stanka Vidoviča, prvi nalazi istrage pokazuju da su se Tomaž i njegova ljubavnica dogovorili da on Sabinu 22. marta doveze u Kidričevo. Kada su stigli na odredište, a Sabina izašla iz kola, ljubavnica joj je navodno zadala više uboda oštrim predmetom, a potom su Sabinino telo odvukli i zakopali.

Muž je sutradan otišao u policiju i odneo Sabinino lažno oproštajno pismo koje je, kako se sumnja, ljubavnica napisala.

Sabinina poznanica, koja ima frizerski salon i koja je Sabini pravila frizuru za svadbu, zamolila je ljude dobre volje da pomognu da se skupi novac za četvoro mališana koji su preko noći ostali bez majke, ali i oca koji je u pritvoru.

"Njeno ubistvo je planirano i maliciozno izvedeno. Sumnja se da je to uradio on, njen muž, sa kojim bi u maju slavila deset godina braka. I dalje se sećam dana svadbe", napisala je frizerka u objavi sa Sabininom fotografijom.

Mediji pišu da je osumnjičeni Tomaž poznati kuvar, koji je osvajao brojne nagrade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA