Vreme čitanja: oko 1 min.

Državljanin Srbije osumnjičen za proizvodnju droge: Zagrebačka policija u stanu pronašla veliki broj tableta

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija mu je pretražila stan i automobil na području Peščenice

  • 0
Lekovi, pilule, tablete, ampule, inekcija Foto: Pixabay / Ilustracija

Policija u Zagrebu završila je kriminalističko istraživanje i uhapsila osumnjičenog 27-godišnjeg državljanina Srbije zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Policija mu je pretražila stan i automobil na području Peščenice gde je pronašla 276.800 komada Belbien tableta od 10 mg te 19.800 tableta Rivotril od 2 mg. Sumnjaju da ih je nabavio početkom aprila kako bi ih zloupotrebio za izradu droge.

"Navedene tablete nalaze se na popisu psihotropnih stvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga, odnosno stvari koje se mogu upotrebiti za izradu droge, a sve s ciljem da ih stavi u promet odnosno da ih neovlašteno proda i učini dostupnim krajnjim konzumentima droge", poručuju iz PUZ-a.

Nakon sprovedenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici u zakonskom roku su predali osumnjičenog pritvorskom nadzorniku, a izveštaj je dostavljen i Opštinskom krivičnom državnom tužilaštvu u Zagrebu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA