Vreme čitanja: oko 1 min.

Orešković: Milanović svoju ulogu tek treba da odigra

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Milanović ima jednu svoju političku harizmu koju neki vole, a neki ne", rekla je Dalija Orešković

  • 0
Zoran Milanović Foto: Tanjug/Hina

Dalija Orešković, čija je Stranka s imenom i prezimenom partner sa SDP-om, kaže da će na kraju večeri Rijeke pravde stajati bolje, te da im je cilj da skinu HDZ s vlasti. "Nikome nije cilj da nastavimo biti opozicija sljedeće četiri godine", kazala je, prenosi Index.hr.

Na pitanje da li je moguća koalicija s Domovinskim pokretom i Mostom, ona kaže: "Upitajmo se šta je alternativa tome. To je još jedan mandat HDZ-a kojem sada niko i ništa ne stoji na putu. Imamo Turudića, USKOK koji je obezglavljen, nemamo više ništa u državi. Pustiti HDZ da formira svoju većinu zbog svetonazorskih razlika nije odgovorno prema građanima, državi, prema nama", rekla je.

"Pitanje je šta će neko staviti kao svoj politički prioritet. Ako je prioritet spasavanje države onda je to naša obaveza, a ako ćemo partiju staviti u fokus, onda za Hrvatsku dolaze neki loši dani", dodala je.

"Milanović ima jednu svoju političku harizmu koju neki vole, a neki ne. Možda se očekivalo da će njegova pojava napraviti spektakl. Milanović je izašao iz zone komfora i najavio da će biti pregovarač i razgovarati sa strankama izvan naše koalicije i pomoći u sastavljanju vlade. Dakle, on svoju ulogu tek treba da odigra", zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA