Vreme čitanja: oko 1 min.

Denis se sumnjiči da je ubio oca i ranio majku, komšije kažu da dve godine nije isti: "To ga je promenilo"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladić nije bio agresivan niti na bilo koji način svojim ponašanjem nije pokazivao da bi mogao da napravi ovakvu tragediju, rekli su iz komšiluka

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Nezamisliv zločin juče se dogodio u Donjem Knegincu, u Varaždinu, gde je, kako se sumnja, Denis K. ubio svog oca, a majku ranio. Ceo komšiluk je u šoku zbog ovog događaja a za mladića kažu da "nije isti od kada mu se pre dve godine dogodila nesreća", piše Jutarnji list.

Kobni događaj desio se oko 17.25 časova u porodičnoj kući gde je svo troje ljudi živelo pod istim krovom.

Policijski izveštaji ne navode u kom je srodstvu bio napadač sa žrtvama, ali je Jutanji list saznao da je Denis napao roditelje, odnosno oca i majku.

Kako Jutarnji saznaje, roditelji su sa sinom živeli povučeno i među njima nije bilo problema, zbog čega je ovaj događaj šokirao komšije.

Njihov sin nije bio agresivan niti na bilo koji način svojim ponašanjem nije pokazivao da bi mogao da napravi ovakvu tragediju, rekli su iz komšiluka.

Oni veruju da je za sve kriva nesreća koju je doživeo pre dve godine.

"Pre dve godine, Denis se umalo ugušio plinom u kupatilu, jedva je preživeo. Dugo je bio bez kiseonika, a posledica je trajno oštećenje mozga. Nije bio sposoban za rad, živeo je tu sa roditeljima, ali, koliko znamo, nije bio problematičan niti je ikada intervenisala socijalna služba ili policija. Šta mu se dogodilo pa ih je napao, ne znamo", rekle su komšije.

Ovo je drugi put u zadnjih dva i po meseca da roditelji stradaju od ruke svoje dece. Početkom marta u porodičnoj kući na zagrebačkom Črnomercu, sin je ubio 51-godišnjeg oca. Ubistvu nije prethodila svađa, a sin je nakon svog čina odšetao u kafić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA