≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Amelin svekar sav zabrinut pitao ljude da li su mu videli sina i snaju: Detalji horora u Tuzli

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ekipa Telegraf.rs nalazi se u Tuzli gde se početkom nedelje dogodilo brutalno ubistvo i samoubistvo

  • 1
Tuzla, mesto ubistva, Mujaga i Amela Čičkušić Foto-kolaž: Marija Milutinović, Facebook/Mujaga Cickusic

Otac Mujage Čičkušića - osumnjičenog da je u stanu u Tuzli ubio suprugu Amelu i njihovo dvoje dece, pa onda skočio sa zgrade - u ponedeljak ujutru se zabrinut raspitivao za sina i snaju jer mu se ne javljaju, saznaje Telegraf.rs.

Ekipa Telegraf.rs nalazi se u Tuzli gde se početkom nedelje dogodilo brutalno ubistvo i samoubistvo, a u ovom naselju svi koji smo razgovarali su u šoku zbog tragedije koja je zadesila ovaj grad.

Ispred ulaza u zgradu u kojoj se desio brutalan zločin sve izgleda normalno. Kako naša ekipa javlja sa lica mesta, ništa nije ograđeno, ne postoji ni policijska traka, ali prolaznici gledaju ka tom ulazu u neverici, znajući da se unutra krije tajna jezivog zločina.

Radnici iz obližnje radnje rekli su za Telegraf.rs da ništa nisu čuli u nedelju uveče, ali da se u ponedeljak ujutru Mujagin otac i Amelin svekar raspitivao kod njih da li su ih videli.

"Njegov otac je došao u ponedeljak ujutru sav zabrinut, raspitivao se, rekao je da mu se ni sin ni snaja nisu javljali i da li smo ih možda videli", rekli su radnici za Telegraf, koji su želeli da ostanu anonimni.

Oni su mu rekli da ih nisu videli, ali su ga posavetovali da ode u policiju, što je on navodno i učinio.

"Policija je zatim ušla u stan i saznala šta se desilo", dodali su naši sagovornici.

Konobar koji radi u kafiću pored zgrade rekao je da je u večeri kada je navodno došlo do ubistva i samoubistva bila glasna muzika i da je navodno dopirala iz porodičnog stana.

"Svi su se čudili što je muzika bila tako glasna, jer je bila nedelja uveče, oko 22 sata", ispričao je konobar radnicima.

U ponedeljak ujutru kada su došli na posao, zatekli su policijsku traku ispred zgrade, dok su u medijima pročitali šta se desilo.

"U šoku smo, nismo ih poznavali niti viđali, pogotovo oca koji je radio u Nemačkoj", zaključuju naši sagovornici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    22. maj 2024 | 15:14

    Da je bar neko cuo, pa zvao policiju mozda bi deca i zena ostali zivi,saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA