Vreme čitanja: oko 1 min.

Dajković: Spajić pošao stopama Mila Đukanovića

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dajković ističe da je Spajić pošao stopama nekadašnjeg predsednika države, vlade i Demokratske partije socijalista (DSP) Mila Đukanovića

  • 2

Predsednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković saopštio je da je ogorčen današnjem glasanjem Crne Gore u Generalnoj skupštini UN o rezoluciji o Srebrenici čime je bačena ljaga na veličanstvene tekovine 30. avgusta 2020., koji je, između ostalog, iznedrio brojne ministre, pa i premijera Milojka Spajića.

Dajković ističe da je Spajić pošao stopama nekadašnjeg predsednika države, vlade i Demokratske partije socijalista (DSP) Mila Đukanovića.

Ko će krenuti stopama bivšeg predsednika Narodne stranke Novaka Kilibarde, upitao je Dajković i dodao:

"Nažalost, Milojko Spajić je pošao stopama svog političkog oca Zdravka Krivokapića i, očito, preumio: više nije Srbin koji je celivao odar blaženopočivšeg Vladike Atanasija, nego moderni Crnogorac po merilima Brisela i Vašingtona".

Dajković ističe da Vlada koja je glasala za Rezoluciju o Srebrenici, a koju su, kako kaže, osudili i mitropolit Joanikije i patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije, ne treba da postoji.

"Samim tim, biće zanimljivo gledati u narednim danima pravdanja zašto je ipak bolje da nas neko 'udara po glavi', a da mu mi pričamo 'malo je, udari još'", zaključio je Dajković u saopštenju dostavljenom medijima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Kolona vozila sa srpskim trobojkama krstari Novim Beogradom u znak podrške Vučiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    23. maj 2024 | 19:38

    SPAJICU ZABRANITI ULAZAK U SRBIJU....I SVAKI DAN NA ZVEZDARI KAD BUDE NEDATI MU MIRA NI TREN....PROTERATI I NJEGA I CELOKUPNU NJEGOVU PORODICU...

  • Lala

    23. maj 2024 | 20:09

    O hvalim te boze,ima I DOBRIH BRACA CRNOGORACA,zato SRBIJA nece biti sluga nikome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA