Likvidirao muškarca na klupi, ubio ga da bi zaštitio ženu? Novi detalji zločina u Sarajevu

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Prema pisanju Avaza, Anel je ubijen hicima iz neposredne blizine, a najviše rana imao je na grudima

Nihad S., osumnjičeni za brutalno ubistvo Anela K., predat je juče u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Tužilaštvo ima pravo na zadržavanje 24 sata, nakon čega će dežurni tužilac odlučiti o daljim merama. Za Nihada S. će, kako saznaje Avaz, biti predloženo određivanje jednomesečnog pritvora.

16 čaura

On se sumnjiči za krivična dela ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja. Prema informacijama Avaza, Nihad S. nije imao ni dozvolu za nošenje pištolja, a na licu mesta pronađeno je 16 čaura. Obdukcija će pokazati koliko je metaka ispalio u Anela. Prve informacije ukazivale su na to da je ispaljeno više od 10 metaka te da je telo žrtve bilo neprepoznatljivo. Veštak je u preliminarnom nalazu naveo "više prostrelnih rana".

Prema pisanju Avaza, Anel je ubijen hicima iz neposredne blizine, a najviše rana imao je na grudima.

Informacije upućuju na to da je Nihad S. ubistvo isplanirao do u detalje, prenosi Avaz. On je pozvao Anela, koji mu je ranije pretio, da se vide, a zatim je u njega pucao iz neposredne blizine. Ubio ga je dok su sedeli na klupi na Vilsonovom šetalištu. Prvi pucanj bio je koban, a zatim je u njega, dok mu je bio okrenut licem, ispalio više metaka.

Nihad je odmah pozvao policiju i predao oružje. Priznao je da je počinio ubistvo.

Emotivna veza?

Još se utvrđuje tačan motiv ove brutalne likvidacije. Prema informacijama Avaza, Nihad je navodno bio u emotivnoj vezi s Anelovom suprugom. Izvori Avaza tvrde da je ona Anela nedavno napustila zbog nasilja u porodici, zbog čega je i hapšen, te da je započela vezu sa Nihadom.

Sumnja se da motiv ubistva nije ljubavni trougao, nego da je Nihad navodno želeo da zaštiti tu ženu od Anelovih pretnji i nasilja.

Ubijeni Anel K. u izvodu iz kaznene evidencije ima čak devet pravosnažnih presuda u periodu od 2008. do 2023. godine, potvrđeno je juče iz MUP-a KS.

On je osuđivan zbog više krivičnih dela, kao što su nasilje u porodici, posedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja, ubistvo u pokušaju i krijumčarenje. S druge strane, osumnjileni za ubistvo nije nikada evidentiran za bilo koju vrstu krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Video: U Sarajevu ubijen muškarac, u njega ispaljeno 16 metaka: Snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje anunaki

    13. jun 2024 | 15:22

    Po svemu sudeći 1 budala manje.

  • Komsija

    15. jun 2024 | 08:24

    Tako je to kada institucije ne funkciomisu. Coveku treba dati orden, jer je drustvu ucinio uslugu, a nosice krimosa na dusi citavog zivota.

  • Ovo ima

    14. jun 2024 | 13:35

    samo u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA