Stomatološka ambulanta u Medicinskoj školi u Kraljevu

Načelnica Službe stomatologije Dragana Premović je poželela da se na kraju školske godine ponovo svi prisutni okupe, kako bi se zaposleni u ovoj ambulanti pohvalili izuzetnim rezultatima

  • 0

U prisustvu gradonačelnika grada Kraljeva dr Predraga Terzića, direktorke Doma zdravlja Kraljevo dr Mirjane Krčevinac, načelnice Školske uprave Bojane Marinković, načelnice Službe stomatologije Doma zdravlja Dragane Premović, brojnog medicinskog osoblja i direktorke Medicinske škole Biljane Bojanić otvorena je stomatološka ambulanta u Medicinskoj školi u Kraljevu.

- Današnje otvaranje zdravstvene ambulante u Medicinskoj školi u Kraljevu je pravi primer saradnje između Školske uprave, Medicinske škole, Doma zdravlja Kraljevo i Gradske kuće - istakao je gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić, a zatim dodao da se ova zgrada, koja je sagrađena pre deset godina, veoma dobro održava i školom se domaćinski posluje na prvom mestu zalaganjem direktorke Biljane Bojanić i upravo na njenu inicijativu i u dogovoru sa direktorkom Doma zdravlja dr Mirjanom Krčevinac uspeli smo da novu i savremenu zubarsku stolicu instaliramo u ovoj školi i da obezbedimo dovoljno medicinskog kadra koji će brinuti o zdravlju svih naših mladih sugrađana učenika Medicinske škole i kraljevačke Gimnazije.

Foto: Promo/ Dr Predrag Terzić

- Mi smo kao Dom zdravlja uvek otvoreni za nove ideje i ovo je još jedan primer kako zdravstvenu zaštitu, a ovde je reč o stomatološkoj zdravstvenoj zaštiti, činimo dostupnijom našim građanima, a ovde su u pitanju đaci - izjavila je direktorka Doma zdravlja dr Mirjana Krčevinac. Ona je naglasila da je ideja za otvaranjem stomatološke ambulante potekla od Medicinske škole, a zatim je kao i direktorka Medicinske škole Biljana Bojanić istakla dobru saradnju sa gradom Kraljevom, gradonačelnikom dr Predragom Terzićem i Školskom upravom.

Foto: Promo/ Dr Predrag Terzić

Načelnica Službe stomatologije Dragana Premović je poželela da se na kraju školske godine ponovo svi prisutni okupe, kako bi se zaposleni u ovoj ambulanti pohvalili izuzetnim rezultatima, obavljenom preventivom u celosti, malim brojem pacijenata koji su morali da izvade zub i da ćemo imati maturante koji neće imati karioznih zuba, neće imati ekstrakcija i mnogo plombi.

Foto: Promo/ Dr Predrag Terzić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA