Ovo je prvi grad koji je nazvao ulicu po Ljubiši Samardžiću

To će najverovatnije biti ili ulica gde je odrastao ili glavno banjsko šetalište

  • 3

Nedavno preminuli srpski glumac Ljubiša Samardžić dobiće ulicu u Niškoj Banji gde je proveo svoje detinjstvo, izjavio je predsednik niške Komisije za imenovanje ulica Bojan Marinković, prenose danas Južne vesti.

Zbogom džine, bio si šmeker: Mali David iz "Policajca sa Petlovog brda" se emotivnom porukom oprostio od svog filmskog oca

Sad više nemamo ni BARDOVE ni LEGENDE... Sa Smokijem je glumio u filmu "Konji vrani", a sada se od njega oprostio dirljivim statusom (FOTO)

On je rekao da će se predlog o tome naći već na prvoj narednoj sednici Skupštine Grada.

Za sada se ne zna koja bi tačno ulica u banji kraj Niša mogla da ponese Samardžićevo ime, ali Marinković kaže da će to najverovatnije biti ili ulica gde je odrastao ili glavno banjsko šetalište.

Marinković očekuje da će predlog biti usvojen na sednici Skupštine Grada, nakon čega bi, kako kaže, trebalo brzo i da se sprovede u delo.

Inače, Ljubiša Samardžić je rođen je u Skoplju, ali kako je poticao iz rudarske porodice, koja je radila u rudniku u Jelašnici, on je stanovao u Niškoj Banji.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA