≫ 

UGAŠENA EMISIJA "A SADA RADA": Umesto nje, na RTS-u će ići narodnjaci

Od prvobitne ideje da to bude ženska emisija u kojoj će žene da se oblače, kuvaju i tako dalje, to je otišlo u drugom pravcu, pa se čeka novi format, a dok to ne zaživi u tom terminu će ići emisija narodne muzike

  • 15

Posle dve sezone u udarnom nedeljnom terminu na Javnom servisu, emisija "A sada Rada" više se neće emitovati. To je rekla urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačevvić.

RAT ZA PRENOS: Srđan Dragojević pitao RTS zašto kinji navijače Partizana, odgovorila mu Olja Kovačević! (FOTO)

Voditeljka RTS-a rekla devojci u kolicima: "I letiš, i trčiš, i skačeš, i plivaš", a onda joj je Milica vrhunski odgovorila (VIDEO)

Ona je rekla da se sa autorkom Radom Đurić "dogovorila da pokušaju da pronađu drugi format sa njom".

- Od prvobitne ideje da to bude ženska emisija u kojoj će žene da se oblače, kuvaju i tako dalje, to je otišlo u drugom pravcu, a mi smo tu emisiju uglavnom pravili za žene. Od januara ćemo osmisliti novi koncept, a u tom terminu će ići emisija narodne muzike, rekla je Kovačević.

"A sada Rada" emitovala se tokom dve sezone u ukupno 53 emisije, a jedna od "najkontroverznijih" snimljena je prošle godine kada je Zoran Kesić, autor "24 minuta", u emisiji kuvao klin čorbu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lols

    22. septembar 2017 | 11:05

    Emisija je bila totalni promasaj,licno mi se ne svidja Rada kao voditeljka,puno pametuje dosta je nadmena,mozda da je neko drugi vodio,mozda bi tada emisija imala smisla,ovako totalni promasaj

  • Zvezda

    22. septembar 2017 | 11:11

    Odmoriće se uši.Dosadna je i egocentrična.

  • BOZA ZEMUNAC

    22. septembar 2017 | 10:59

    Vratite pravu narodnu muziku,bez silikonki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA