≫ 

Inspektor Pletikosić plakao nad Marinim mrtvim telom, pa rešio da je osveti: Ovu epizodu "Senki nad Balkanom" smo čekali 15 dana! (VIDEO)

Ovakav rasplet smo čekali od početka serije

  • 37

Trenutno najgledanija serija u Srbiji, "Senke nad Balkanom", večerašnjom epizodom dodatno je "nahranila" one koji su 15 dana čekali da vide šta će se desiti kada se pronađe telo prostitutke Mare. Njoj je u pretprošloj epizodi, u ritualnom ubistvu odsečena glava.

Najsimpatičnija prostitutka je ubijena: Sve o devojci koja glumi Maru u "Senkama", scenama seksa i nezaboravnoj ulozi (FOTO)

S velikim nestrpljenjem očekivali smo prethodne dve nedelje nastavak, ali možda još više, reakciju inspektora Stanka Pletikosića, koji je sa Marom još u prvoj epizodi imao scenu eksplicitnog seksa. Njega je, između ostalog, nežna prostitutka iz Jatagan male, zadužila da joj pronađe dete koje su joj oduzeli.

U epizodi koja je emitovana pre sedam dana, Pletikosić primećuje da je Mara nestala i kreće u potragu za njom, pa u sukobu sa njenim makroom ne uspeva da iskontroliše emocije i ubija ga. Ne mogavši da se izbori sa grižom savesti, on to i priznaje glavnom inspektoru Tanasijeviću (kog tumači Dragan Bjelogrlić).

- Zabrljao sam, gadno sam zabrljao i prijaviću se sve da priznam -  saopštava Pletikosić.

Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje

Iako su na početku serije imali nesuglasice, izgleda da je to prevaziđeno, pošto Tane odlučuje da zaštiti svog saradnika.

- Da ti ovog skota nisi ubio slučajno, ubio bih ga ja namerno. On je član one bande koja me je pretukla. Sutra kada izađem na uviđaj, konstatovaću da je to uradilo nepoznato lice, a ti ovo zaboravi - kaže mu.

Pletikosiću ostaje da se izbori sa svojom savešću, ali ne samo sa tim. Odlazi kod patologa jer je prijavljena još jedna žrtva kojoj je odrubljena glava. Kada je shvatio da je u pitanju Mara, kroz nevericu gleda u njeno iskasaćeno telo i kreću mu suze.

- Tolike ljude su poubijali po gradu, ali zašto nju i zašto je obeležena - pitao se inspektor kroz suze, a potom je od patologa tražio da se pobrine za Maru.

Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje

Šarmantna Mara, svojom harizmom i neposrednošću sve ostale je bacala u drugi plan, a iako je pokušavao da deluje drugačije, inspektor Pletikosić je bio slab na nju.

Kao i uvek, do sada Bjelogrlić je i u ovoj epizodi mnogo toga ostavio za poslednji minut, pa smo gledali još jedno ritualno ubistvo, u kom je bez glave ostao javni tužilac Vojin Đukić.

Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje

U isto vreme, na drugom kraju grada, konačno se desilo ono što se očekivalo od prve epizode: inpspektor Tanasijević i lepa Maja Davidović upustili su se u romansu.

Daljinac

(J. S/ Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bibi

    10. decembar 2017 | 21:29

    Retko dobra nasa serija, bravo Bjela!

  • Jbg-a

    10. decembar 2017 | 21:26

    Nikaaaad se nisam zaludeo ovako sa nekom nasom serijom..... Najjbolja nasa serijaa top top top top...

  • Sava

    10. decembar 2017 | 21:22

    Serija odlična, i ovi naši da urade nešto pametno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA