SILA JE UZ VIVA VOX: Njihovo izvođenje numera iz "Ratova zvezda" je nešto najbolje što ćete čuti ove godine (VIDEO)

Iako produkcija i ceo spot izgledaju kao da ih je režirao Džordž Lukas lično, sve su to uradili sami Voksovci, za samo mesec dana

  • 0

Samo dan pred srpsku premijeru filma "Ratovi zvezda: Poslednji džedaji", hor Viva Vox objavio je spot inspirisan čuvenom franšizom. U numeri se odvija prava borba glasova koji na taj način stvaraju posebnu muzičku galaksiju. Onu koja, bez dvoumljenja, parira originalnoj numeri iz "Ratova zvezda". A sve su spremali samo mesec dana.

Neka se spreme Holivud i Oskar! Viva Vox snimio spot i objasnio ekipi iz "La la lenda" kako se to radi (FOTO) (VIDEO)

Tako su, tačno 24 sata pred premijeru, na najoriginalniji način fanove franšize uveli u Star wars groznicu, poklonivši im u posebno upakovanom muzičkom ruhu Dart Vejdera, Luka Skajvokera, Čubaku, princeza Leju, R2D2...

Foto: Danilo Mijatović

O samom a capella horu Viva Vox nema potrebe detaljno govoriti, jer su njihova dela toliko puta do sad sve rekla za sebe.

Podsetićemo samo da su krenuli 2011. godine iz sale Doma omladine, održali koncert u Sava Centru, a kada im ni to nije bilo dovoljno, pustili su glas i u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, pa na Exit-u i, naravno, u Areni.

Obrada kojom su nas danas iznenadili - usledila je posle obrade muzike za film La la lend u kojoj su pobrali samo pohvale. U novembru su odlučili da bi to isto mogli i sa poznatim serijalom filmova koji decenijama okoplja veliki broj ljudi. I sreća da jesu jer je ispalo odlično!

Foto: Danilo Mijatović

U spotu je obrađeno osam najpoznatijih numera iz "Ratova zvezda" i svi fanovi će od prve sekunde prepoznati da svaka zvuči kao original. Toliko su verno obradili svaku temu, pa se lako može desiti da se zanesete i uzmete kokice. Mada, ako ćemo iskreno, u ovih skoro 5 minuta stalo je sve ono što čini čuvenu franšizu.

Nisu nam otkrili ko su, ali kako nam kažu iz Viva Voxa, u horu ima i onih koji nisu odgledali nijedan film "Ratova zvezda", ali, kako dodaju - i to se menja, pa sad organizuju zajedničke filmske maratone.

I zato je pravo vreme da sad, samo nekoliko sati pred premijeru novog filma poslušate kako "Ratovi zvezda" izgledaju u srpskoj izvedbi.

Daljinac

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA