I Indijci navijaju za Partizan: U bolivudskom filmu zastava srpskog fudbalskog kluba (FOTO)

Zahvaljujući ovom detalju, "Dangal" možda postane gledaniji i u Srbiji

  • 6

Navijači Partizana ovih dana šeruju jednu sliku, koja možda pokazuje da je njihov klub popularan širom sveta. Reč je, ni manje ni više nego o indijskom filmu koji je 2016. godine snimio njihov popularan glumac Amir Kan, a zove se "Dangal". Naime, u jednoj sceni vidi se ogroman grb fudbalskog kluba Partizan.

Srbin u carstvu Bolivuda: Igra Slobu, albanskog šefa mafije, njegova priča se čita u dahu (FOTO)

Interesantno je da su u sobi jedne od glavnih glumica u filmu, gledaoci primetili crno-belu zastavu sa velikim grbom Partizana. Zapravo je bilo teško ne primetiti je. Detalj je ubrzo postao viralan. Kako je zastava dospela u ovaj popularni indijski film, za sada nije poznato, jer ni jedan deo ovog ostvarenja nije sniman u Srbiji.

U svakom slučaju film obara sve rekorde gledanosti ne samo u Indiji već i u Kini, gde je prošle godine postao najuspešniji indijski film, a možda zahvaljujući ovom detalju postane gledaniji i u Srbiji.

Film "Dangal" ("Rvačka priča") nastao je na osnovu istinite priče i govori o dve devojčice, Giti i Babiti Pogat, koje je otac od malena učio rvanju da bi njih dve 2010. godine na Igrama Komonvelta osvojile zlatnu i srebrnu medalju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Subotica

    4. januar 2018 | 15:10

    Indija Pakistan....

  • čarls bronson

    5. januar 2018 | 02:56

    Indijci su, prirodom dati, navijači Crvene Zvezde .

  • pero

    5. januar 2018 | 07:44

    Pa i niste nizastadrugo nego za holivudd culo se cak i do indije pa nema vise zagorskih bravsra ni jsd zar jos niste shvatili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA