≫ 

Biković dobija Medalju Puškina, a uručiće mu je lično predsednik Vladimir Putin

Vesti je podelio ruski ambasador Čepurin

  • 2

"Saopštio sam sjajnom srpskom glumcu Milošu Bikoviću da on dobija rusku državnu nagradu, Medalju Puškina i da je planirano da mu odlikovanje dodeli Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin 4. novembra u Kremlju", napisao je na Tviteru ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin koji je danas primio Bikovića.

Miloš Biković pravio društvo Vučiću u Moskvi: Uz čaj pričali o boljoj promociji Srbije u Rusiji

Sputnjik navodi da je Čepurin primio je danas srpskog glumca Miloša Bikovića i saopštio da će mu biti uručena ruska državna nagrada - Medalja Puškina. Kako je navedeno na zvaničnom profilu ruskog ambasadora na Tviteru, odlikovanje će mu 4. novembra u Kremlju dodeliti predsednik Rusije Vladimir Putin.

"Radujemo se i čestitamo!", naveo je Čepurin na svom nalogu na Tviteru. Medalja Puškina dodeljuje se za zasluge u oblasti kulture, prosvete, društvenih nauka, literature i umetnosti. Miloš Biković je srpski filmski, televizijski i pozorišni glumac, koji se poslednjih godina proslavio i u ruskoj kinematorafiji, počevši sa filmom "Sunčanica", ruskog reditelja Nikite Mihalkova.

Možda Putin dođe sa ovom limuzinom na dodelu

(Telegraf.rs/Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA