Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikolu Rokvića prati simbolika broja 22: Danas na dvadeset drugi dan pešačenja, stigao skoro do zacrtane sume

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola je do sada skupio 22 miliona dinara

  • 3

Pevač Nikola Rokvić 22. aprila krenuo je peške od Beograda do Egine, kako bi prikupio novac za decu obolelu od raka, u okviru fondacije "Porodica", koju je osnovao sa ženom, Bojanom Barović.

Nikola se svakodnevno redovno oglašava putem Instagrama, gde nas izveštava gde se nalazi, koliko kilometara je prešao, sa čime se sve susreo, ali i koliko para je prikupljeno.

Tako je bilo i sada.

- Pomaže Bog, dragi ljudi. Od početka mi je bila velika želja da dođem na Eginu baš 22. maja na dan kada je prenos moštiju Svetog Nikole i kada je devojačka slava moje majci. Pričam kako smo uvek odlazili 22. maja u Aranđelovac kod babe i dede na slavu, ceo put me nekako prati Sveti Nikola i štiti, od prvog dana. Moram da vam kažem, da smo na današnji dan, došli na 22 miliona dinara. Bog vas blagoslovio i svako dobro vam dao - piše u Nikolinoj objavi, koji je na dvadeset drugom danu puta.

Inače, Nikolin plan je da pređe 1.060 kilometara kako bi stigao do Egine gde se nalazi čuveni manastir Svetog Nektarija Eginskog, a cifra koju ima za cilj da skupi je 200.000€.

(Telegraf.rs)

Video: Predivne vesti! Nikola Rokvić stigao u Grčku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA