Domaći film "Južni vetar" od sutra i na repertoaru Kombank dvorane

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao

  • 0
Foto: Promo

Od četvrtka 25. oktobra na bioskopskom repertoaru Kombank dvorane naći će se i dugoočekivano domaće filmsko ostvarenje "Južni vetar". Ljubitelji domaće kinematografije će Južni vetar moći da pogledaju film sa početkom u 20h u Velikoj sali Kombank dvorane, a rezervacija karata moguća je i online preko sajta www.kombankdvorana.rs.

U režiji Miloša Avramovića na bioskopskom platnu gledaoci će moći da vidi popularna glumačka imena u odličnim ulogama: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov, Ivaylo Zahariev...

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao.

Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni "Car", dobro "radi". Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

Kupovina karata je u toku I na blagajni Kombank dvorane.

Evo ko je sve došao na premijeru filma "Južni vetar"

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA