≫ 

Hrvati snimili jedan od najeksplicitnijih filmova: Scene su pune erotike, a ističe se poslednja uloga nedavno preminulog glumca (VIDEO)

Osim priče zanimljiva je i glumačka postava

  • 2

Hrvatski film "Za ona dobra stara vremena" privukao je veliku pažnju jer je začinjen velikom količinom erotike. Na osnovu kadrova koji su se pojavili na Jutjubu, jer se film još nije našao na filmskom platnu, dobio je "etiketu" jednog od najeksplicitnijih filmova.

"Za ona dobra strana vremena" naznačio je novi smer priče koja poslednjih godina okupira komšijsku zemlju - da li ostati u Hrvatskoj ili iz nje otići?

- Kroz ljubavne scene želeli smo filmu da damo ne samo dozu uzbuđenja, nego i što realniji prikaz svakodnevice. Egzistencijalna pitanja, depresija i monotonija isprepliću se sa strašću i ljubavlju i pokušavaju da daju odgovor na pitanje aktualno gotovo tri decenije - jesu li bolje odabrali oni koji su u potrazi za boljim sutra napustili Hrvatsku ili oni koji su ostali - izjavio je producent i scenarista filma, Dominik Galić.

Scena iz filma Za ona dobra stara vremena Printskrin: Youtube continentalfilm

Osim priče zanimljiva je i glumačka postava, u kojoj su se našle mlade nade hrvatske glume, ali i iskusne glumačke legende - Marko Petrić, Karlo Mrkša, Andrej Dojkić, Elizabeta Brodić, Vini Jurčić,  Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Denis Bosak, Mustafa Nadarević, Denis Bosak, Žarko Potočnjak i Karlo Mlinar.

Posebno mesto zauzima ime nedavno preminulog Ive Gregurevića, kojem je ovo poslednja u celosti snimljena filmska uloga.

Scenarista i producent filma je Dominik Galić, direktor fotografije je Dario Hacek, dok su za montažu i zvuk zaduženi Ivan Zelić i Stjepan Lučić.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    11. januar 2019 | 21:12

    Ma kakvi hrvatskj filmovi. Uvijek ce biti los pokusaj kopiranja srpskih.

  • LB

    11. januar 2019 | 17:06

    Njihovim filmovima uvijek fali ono nešto.Iznimci su Što je muškarac bez brkova i Ustav RH ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA