≫ 

"Umorna sam i istrošena, ne mogu da hodam": Glumica Mira Banjac ima ozbiljnih zdravstvenih problema, ali se nada najboljem

"Nadam se proleću, možda tada i prođe sve ovo"

  • 11

Legendarna srpska glumica Mira Banjac (89) smeštena je u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu početkom oktobra prošle godine i do sada se nije oglašavala u medijima o svom zdravstvenom stanju.

Razlog njenog boravka u bolnici bio je problem s vodom u nozi, zbog čega nije mogla da se kreće, a Mira je u razgovoru za "Dnevni avaz" otkrila da se ne oseća dobro i da je i dalje trpi bolove.

- Još sam na bolovanju, na kućnoj nezi. Problem s nogom nije prošao, ma kakvi... Pokušavam sad da prohodam, barem po kući. A to ide veoma sporo. Još mi se voda zadržava u nozi - ispričala je glumica.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Iako je pri kraju devete decenije života, ova glumica je retko kad odmarala. Pre zdravstvenih problema, često je putovala po zemljama bivše Jugoslavije, u zavisnosti od toga gde ima angažman, i uvek bi profesionalno odradila svoj deo posla. Još češće je išla na premijere, kako pozorišne tako i filmske, i na taj način davala podršku kolegama.

Ipak, čini se da to više, barem za sada, nije moguće.

- I inače se osećam nikako. Umorna sam, jednostavno. Teško i razgovaram. U potpunom sam istrošenom stanju. Nadam se proleću definitivno, možda tada i prođe sve ovo - iskreno je rekla.

VIDEO: Mira Banjac sa suzama u očima dodelila posthumnu nagradu za legendarnog Mandu

(Telegraf.rs/Avaz/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K -SO

    6. februar 2019 | 08:53

    Mira je legenda, stara garda dobrih glumaca.

  • DARKO 100%

    6. februar 2019 | 08:20

    Dobra glumica i dobre godine za postovanje,treba to danas doziveti,eto mozemo i reci 90 god

  • Vesna

    6. februar 2019 | 08:47

    Legendarna za života. Naklon. Što bezbolniju starost joj želim, neka ozdravi i uživa još u životu, zasluženo! ❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA