Van Gogh napravio akustični spektakl za Beograđane i otvorio jedno novo poglavlje benda (FOTO) (VIDEO)

Van Gogh je priredio publici zvučno sasvim drugačiji, a opet, na poseban način, visokoenergetski i izuzetno emotivan nastup u kom su uživali posetioci raznih generacija, od male dece do najstarijih fanova

  • 0

Dvoipočasovni akustični spektakl grupa Van Gogh održala je u subotu, 23. marta u Kombank Dvorani u Beogradu. Sala je bila premala da primi sve one koji su želeli da uživaju u dobro poznatim, starim i novim hitovima popularnog benda, ali su momci obećali skoro druženje na istom mestu.

Van Gogh je priredio publici zvučno sasvim drugačiji, a opet, na poseban način, visokoenergetski i izuzetno emotivan nastup u kom su uživali posetioci raznih generacija, od male dece do najstarijih fanova. Ovaj svojevrsni muzički spektakl je otvoren nežnom numerom sa prošlog albuma grupe "Viline vode", a u noć su zaplovili starim dobrim hitom "Mama".

Foto: Dunja Dopsaj arhiva Van Gogh

Nizali su se "Polje snova", "Delfin", "Prva i poslednja kap"... Publika je pevala svaku numeru od početka do kraja.

Atmosfera je bila fantastična, svi su uživali u energiji koju su Đule i ekipa slali sa bine.

Foto: Dunja Dopsaj arhiva Van Gogh

Nakon starih, dobro poznatih, Van Gogh je svirao i pesme sa svog desetog studijskog albuma "More bez obala". Publika je svaku podržala zdušno.

Nakon dva i po sata fenomenalnog provoda, počeli su taktovi pesme "Anđele moj brate" i time je označen kraj ovog fenomenalnog druženja.

Foto: Dunja Dopsaj arhiva Van Gogh

Bilo je emotivno, veselo, energično, a trebalo je i vremena da se slegnu emocije.

- Ovim koncertom, kao i svojim novim studijskim ostvarenjem, grupa Van Gogh je hrabro i inovativno iskoračila iz svoje višegodišnje konforne kreativne zone! Najavili smo novo poglavlje u radu benda i ovim koncertom smo ispunili davno dato obećanje publici, da ćemo se pre zvaničnog početka turneje "More bez obala" koja startuje od juna meseca i na kojoj ćemo promovisati naš nedavno objavljeni - deseti po redu istoimeni studijski album, odsvirati koncert "na drva".

Foto: Dunja Dopsaj arhiva Van Gogh

- Obećanje smo ispunili, subotu noć smo proveli u srcu Beograda u zagrljaju sa publikom uzrasta od 7 do 87 godina, a sudeći po reakciji i raspoloženju publike tokom dva i po sata koliko je trajao koncert, bio je ovo zasigurno jedan od pet naših najboljih koncerata u karijeri!

Foto: Dunja Dopsaj arhiva Van Gogh

- Činjenica da su karte za koncert bile rasprodate deset dana pre koncerta, a da je sala kapaciteta 1.500 ljudi bila pretesna da primi sve one koji su poželeli da osete senzibilitet i upoznaju drugu stranu "naše buke u tišni", podrazumevala je da otvorimo još jedan koncertni dan, umesto toga, publici smo obećali ponovni susret na istom mestu nekad u budućnosti. Do tada, pred nama su mnogi gradovi regiona i inostranstva, u kojima ćemo promovisati naš novi studijski albuma i istoimenu knjigu "More bez obala" - rekao je, pošto je sabrao utiske posle koncerta, za Telegraf.rs Zvonimir Đukić Đule.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA