≫ 

Finale "Igre prestola" razbesnelo Beograđanina: "Kreteni od autora su sve uništili, dali su nam užasan kraj najbolje serije ikad" (VIDEO)

Kraj je depresivan, knjige su bile ekstra, onda su potpuno sve uništili, ne mogu da verujem da su takvi kreteni ta dvojica stvarno (misleći na autore)... Moram da pređem sad na Gospodara prstenova - rekao je besno momak

  • 4

Finale televizijske serije "Igra prestola" u nedelju uveče, pratilo je oko 19,3 miliona gledalaca širom SAD, što je rekordna gledanost za ovu seriju, saopštio je kablovski kanal HBO.

Serija zasnovana na knjigama Džordža R. R. Martina najveći je hit HBO, a o uspeh svetskih razmera najbolje govori publika koja je nestrpljivo čekala svih osam sezona.

Mnogi ovakav kraj nisu očekivali, a završnica serije razljutila je jednog momka u Beogradu.

- Kraj je depresivan, knjige su bile ekstra, onda su potpuno sve uništili, ne mogu da verujem da su takvi kreteni ta dvojica stvarno (misleći na autore)... Moram da pređem sad na Gospodara prstenova - rekao je besno momak kog je ekipa televizije N1 ispitala u svojoj anketi.

 
 
 
View this post on Instagram
AHAAHAHAHA OCE BRAT DA SE ROKNE ZBOG GEJMO TRONSA LEPTEJEBO @n1srbijaA post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on

Na pitanje novinarke kako komentariše kraj serije, momak je dodatno planuo.

- Nije kraj serije, nego su loše napravili. Toliko su uništili svaki karakter, sve likove, sve njihove postupke, puteve koje je Martin super napravio u knjizi. Sve su ih uništili u šest epizoda, sad nam daju ovaj kraj koji je manijački i potpuno je neverovatno.. Ne mogu da verujem da su uspeli tek tako da unište verovatno jednu od najboljih serija ikada - dodao je mladić odmahujući rukom i odlazeći od kamere.

VIDEO: Planina na smrt isprepadao svoju devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    21. maj 2019 | 16:06

    Momak je u pravu. Jeste to malo emotivnije primio al je totalno u pravu.

  • Milan

    21. maj 2019 | 16:23

    Haha ovaj momak nam liči na predsednika 😂

  • Procitaj pa pricaj

    21. maj 2019 | 16:56

    Sta pricas ti decko? Posto si rekao da su knjige bile super,a oni su sve upropastili,vidim da ih nisi ni procitao jer u knjigama jos nisu dosli ni do pola puta! Zadnja izjava Dz.R.R.Martina je da ce zadnje dve knjige imati oko 1300 stranica rukopisa ako ne i vise...tako da prvo procitaj pa komentarisi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA