"Dušice, ona želi tvoju dušu": Izašao novi trejler za horor film "Anabel se vraća kući" (VIDEO)

Film iz "Prizivanje zla" univerzuma u bioskope stiže krajem juna

  • 0

"Anabel se vraća kući", treći horor film o jezivoj luci kojom upravlja sam đavo, dobio je svoj novi trejler. Još jedan spinof filma "Prizivanje zla" ponovo nam dovodi lovce na paranormalno Eda i Lorejn Voren (Patrik Vilson i Vera Farmiga), čiju kuću napada Anabel, nakon što lutku otpuste dadilje njihove ćerke.

Odlučni da spreče Anabel da prouzrokuje još strahota, demonolozi Ed i Lorejn donose lutku kući, zaključavaju je u staklenoj vitrini i pozivaju sveštenika da osvešta sobu.

Anabel bi tu trebalo da bude večno zatvorena. No, ubrzo se ispostavlja da je zlo u njoj toliko silno da aktivira sve druge demone koji se kriju iza predmeta u sobi Vorenovih, a koji se onda svi zajedno ustremljuju na 10-godišnju Džudi Voren (Mekena Grejs), njenu bebisiterku i drugarice.

- Dušice, daj joj svoju dušu. Ona želi tvoju dušu - kaže glas preko telefona preplašenoj devojci.

Ovo je 7. film iz "Prizivanje zla" (Conjuring) univerzuma, koji spaja dve struje dosadašnjih horor filmova, preko uklete luke koju poseduju zli dusi.

Filmovi koji su se izrodili iz "Prizivanja zla" imali su ogroman finansijski uspeh, iako kritičari i publika nisu bili naklonjeni svima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA