Ana Brnabić na sastanku sa predstavnicima medijskih i novinarskih udruženja: U fokusu sastanka našle se ove teme (FOTO)

U razgovoru o radu Koordinacione grupe i Tima za dijalog, istaknuto je da je pokrenut veliki broj važnih pitanja i tema

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić održala je radni sastanak sa predstavnicima medijskih i novinarskih udruženja, na kojem se upoznala sa dosadašnjim aktivnostima Radne grupe za izradu medijske strategije i radu vladine Koordinacione grupe za saradnju sa medijima i Tima za dijalog, koji čine predstavnici medijskih i novinarskih udruženja.

Brnabić ide na prijem kod Trampa: Šta sve premijerku Srbije očekuje u Njujorku

Predsednik Radne grupe za izradu medijske strategije, Dejan Stojanović predstavio je najvažnije aktivnosti ovog tela do sada. Predstavnici medijskih i novinarskih udruženja složili su se da je dosadašnji proces bio inkluzivan i u skladu sa planiranom dinamikom.

Predsednik Radne grupe za izradu medijske strategije, Dejan Stojanović predstavio je najvažnije aktivnosti ovog tela do sada-Foto: Vlada RS/Slobodan Miljević

U razgovoru o radu Koordinacione grupe i Tima za dijalog, istaknuto je da je pokrenut veliki broj važnih pitanja i tema. Iako postoje teme oko kojih ima neslaganja, zaključeno je da je jako važno što je dijalog započet i da će se razgovori nastaviti.

Formiranje Radne grupe za izradu medijske strategije i Koordinacionog tela za saradnju sa medijima, dogovoreni su na ranijim sastancima sa predstavnicima medijskih i novinarskih udruženja, koje je inicirala premijerka Brnabić.

U razgovoru o radu Koordinacione grupe i Tima za dijalog, istaknuto je da je pokrenut veliki broj važnih pitanja i tema-Foto: Vlada RS/Slobodan Miljević

Današnjem sastanku prisustvovali su ministar kulture i informisanja, Vladan Vukosavljević i savetnica predsednice Vlade za medije i kopredsedavajuća Koordinacione grupe za saradnju sa medijima, Jelena Kovačević. Pored predstavnika medijskih i novinarskih udruženja, sastanku su prisustvovali šef Misije OEBS-a u Srbiji ambasador Andrea Oricio, predstavnici Delegacije EU u Srbiji, Ambasade Kraljevine Norveške i Fondacije Konrad Adenauer.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    Mediji u Srbiji nikada nisu imali veću slobodu.

  • radica

    Samo dogovorima i iznošenjem sugestija urediće se i oblast medija.

  • kika

    Snažnom borbom Ana uspeva da bude revnosna u obavljanju svojih zadataka.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima