≫ 

Posle četiri godine "Utisak nedelje" vratio se na male ekrane

Emisiju ćete od sada moći pratiti na TV Nova S

  • 46

Gosti prvog "Utiska nedelje", autorke Olje Bećković, nakon četiri godine bili su lider Dveri Boško Obradović, spoljnopolitički komentator Boško Jakšić i politikolog Cvijetin Milivojević.

Kultna emisija prestala je da se emituje pre četiri godine na B92, a Bećkovićeva je bila skeptična da će se ikad stvoriti uslovi da se "Utisak" ponovo emituje.

Kao što su gledaoci i navikli od pomenute autorke i novinarke, tema je bila komentarisanje aktuelnih događaja na političkoj sceni Srbije, pa je bilo različitih mišljenja, živahnih dijaloga i intrigantnih stavova pojedinaca.

Nakon uvodnih izjava, gledaoci su po već ustaljenom šablonu, mogli da pogledaju predloge za utisak nedelje, a potom i da se uživo uključe u studio, glasaju za jedan i prokomentarišu šta imaju na tu temu.

Uključilo se nekoliko ljudi, a većina njih je pre obraćanja komentarisala voditeljkin povratak na male ekrane, dok je jedan gledalac čak želeo da to bude njegov utisak, te nije glasao ni za jedan drugi predlog, što nije prihvaćeno, jer nije po istaljenim pravilima.

Emisija će se svake nedelje prikazivati na TV Nova S.

"Utisak nedelje" je postao poznat po otvorenom, dinamičnom dijalogu između različitih političkih subjekata, u kom podjednako učestvuju kako predstavnici vlasti tako i opozicije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuck

    8. april 2019 | 15:46

    Ako je suditi po prvoj emisiji, bolje da se nije ni vracala.

  • Ivana

    8. april 2019 | 14:50

    Gde nadje ovog Obradovica, dobro je da nije srusio studio...

  • Gaga

    8. april 2019 | 13:43

    U pravo vreme da se Obradović obruka u potpunosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA