UBILI SU ZORANNAH: Evo kako je NECENZURISANO razvalio knjigu modne blogerke (FOTO)

U recenziji portala Necenzurisano.rs se navodi da Zoranina knjiga dovodi do potpunog i totalnog zaglupljivanja omladine

  • 21

Prvi roman Zorane Jovanović, poznatije pod imenom Zorannah, izazvao je mnogo komentara. Sigurno je da će se njena knjiga nekima svideti, drugima ne, ali na neki način, treba poštovati uspeh koji je poznata modna blogerka postigla. A mi vam predstavljamo recenziju Zoraninog prvenca koji je objavio portal Necenzurisano.rs.  

Ogromna gužvah na potpisivanju knjige Zorannah, pozvana i policijah! (FOTO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Roman pod nazivom "Life And Style" izazvao je veliko interesovanje na Sajmu knjiga, i nalazi se na listi 10 najprodavanijih književnih dela. Međutim, novinarima portala Necenzurisano.rs se Zoranin roman nije dopao i u njihovoj recenziji se, između ostalog, navodi:

...Na internetu sam video da je Zorannah postalah spisateljicah. Apsolutno bih podržao njenu knjigu da je u pitanju modna slikovnica, tj. neki vid njenog umetničkog izraza. Kada sam je prelistao, usledilo je razočaranje. NJENA KNJIGA JE ZBIRKA ŠARENIH IDIOTIZAMA. Mode ni u priči, samo velika gomila gluposti poput: NE TREBA BITI PROTIV PUĆENJA, PUĆENJE IZDUŽUJE FACU NA FOTOGRAFIJAMA.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ova knjiga je toliko sramna da sam žalio drveće koje je zbog nje posečeno. Dovodi do potpunog i totalnog zaglupljivanja omladine koja guta gluposti i tako se pretvara u jednoličnu, praznu masu. Knjiga je još jedan aspekat srpskog delovanja koji je amerikanizovan. Na čelu sa izdavačem, teži da nas pretvori u robove mase kojoj se bez uma priklanjamo. Čitajući ovo obimno štivo (2 minuta i 14 sekundi) stičem utisak da su oni koji se ne puće, koji ne žive od instagrama, koji se ne šminkaju svaki dan, koji nemaju 30 kila s krevetom posmatrani kao čudaci u ovom svetu.

Kompletnu recenziju Zoranine knjige možete pročitati OVDE.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/izvor: necenzirisano.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HMS

    31. oktobar 2015 | 21:25

    Kritika je sasvim realna.

  • Velislav

    31. oktobar 2015 | 23:32

    Pravi odraz vremena u kojem živimo.

  • X

    1. novembar 2015 | 13:52

    Dok je ovaca biće i šišanja. Ne mogu ni da verujem da ta slikovnica košta 1900din.i da je tooliko kupovana. A nju baš briga za komentare, ostvarila je cilj-isprala mozgove devojčicama i napunila džep. Vidim jedna mala plače što nije dobila njen potpis. Katastrofa. Bolje da čitaju Andrića, Boru Stankovića, Dostojevskog, Bukovskog, Čehova itd.! Zgrožena sam stvarno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA