NIKOLIĆ: Od puta ka EU nećemo odstupiti

- Vrata su bila otvorena i 2001, ali Srbija nije dobro iskoristila otvorenost EU prema intergaciji Srbije i izgubila je dragoceno vreme. Srbija svoja unutrašnja pitanja nije rešila na takav način da pokaže EU da je spremna, da bi bila u društvu velikih naroda i uređenom društvu, da se odrekne svojih slabosti i manjkavosti - rekao je Tomislav Nikolić

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Denikin

    02. april 2014 | 15:12

    Druže Tito mi ti se kunemo...:-)

  • ing.Miloš J.Đonović

    02. april 2014 | 03:46

    Slušajte uz puno uvažavanje na funkciju koju nosite morate prvo imati na umu da predstavljate Srbiju i na neki način uživate povjerenje onih koji ako iz ovih ili onih razloga ne mogu pomoći kako bi to neki htjeli oni možda iz ovog ili onog razloga o tome misle ne manje od onih koji misle da ako su zato plaćeni ne mogu praviti čak i stravične greške. Srbija je stara država i to treba sa ponosom kazivati i ona nije od 18o4 već i od 950 ako bi to mogli i na neki način maorali dokazivati i nekome čak i ne dokazali,zato se ne može kazati nekome u nedavnoj posjeti Auatriji(Mi smo od Vas učili...) Učenje je bilo u najmanju ruku obosttrano,ali preetavanja Auatrije i neko adekvatno reagovanje te nazovi neutralne zemlje 1999 godine nije bilo,i takvih primjera uz kakve takve diplomatske odnose nije bilo ni od strane Auatrije ni Švajcarske niti će ih biti u bliskoj budućnosti uz politiku kakvu oni vode i dan danas. Prolazi vrijeme kad ono zaista prođđe neki če se osvnuti natrag i kazati (Ućinili smo sve) a tako nije bilo učinilo se je ono što je u datom trenutku bilo možda lakše ili tome slično ali dalako od toga da je bilo ispravno. Pitanje Kosova,pa iz tih sredina(islamskog fundalamtalizma stalno dolaze prijetnje,a ovamo se od istih takvih nude krediti i tome slično) Pa ne moramo kazati Ne ali i to možemo jer je i sa turskih aerodroma gađan 1999 Beograd da bi se to tako brzo zaboravilo.Za sada mislimo da je ovo dovoljno da vodeći ljudi i stranke prije nego kome kažu Dobro bi bilo krenuti ka Evrospskoj uniji ili tome slično ipak vide što je ta unija danas đto je bila prije l5 ili prije 3o godina i dali su tada bila neka druga rješenja za kojiman nismo posezali iz ovih ili onih razloga.

  • стрептомицин

    01. april 2014 | 22:07

    Хоћете ли већ једном питати народ да се изјасни жели ли и он на тај пут? Референдум. А ти иди где хоћеш, можеш и трајно да се настаниш.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA