U ovoj Skupštini komunisti, četnici, ljotićevci i ustaše bili su "braća"! (FOTO) (VIDEO)

U istoj sali Skupštine Kraljevine SHS i zajedno radili istaknuti komunista, četnik, ljotićevac, a sve se to odigralo u čuvenom sazivu iz 1928, kada je Puniša Račić ubio Stjepana Radića

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika markoSRB
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Narodna Radikalna Stranka

    07. septembar 2016 | 19:25

    Prvo,stvaranje jugoslovenske drzave 1918.je bila strateska greska srpske politicke elite i dinastije Karadjordjevic.Drugo,Kraljevina SHS je za Hrvate i Slovence a narocito Hrvate bila ,,inkubator,, drzava kroz koju su stvorili svoju neo-nacisticku danasnju Hrvatsku.Sticajem okolnosti sastav parlamenta je bio takav da su u njemu sedeli predstavnici gotovo svih predratnih stranaka,i srpskih i hrvatskih i slovenackih.Zato ne treba da nas cudi sto su tu bili i liberali iz DS,srpski konzervativci iz Narodne Radikalne,ciji je clan do 1935.godine bio i Mita Ljotic,zatim HSS iz Hrvatske,ekstremno levi komunisti i nacional-socijalisticke hrvatske ustase.Dakle,zivela nezavisna i Velika Srbija.

  • Stipe

    06. april 2014 | 11:23

    Nikada Srbi i Hrvati nisu bili braća , niti prijateljski narodi ! Svaki ko to tvrdi LAŽE ! Od proklete 1918 i izdaje mi smo Hrvati prisiljavani učiti lažnu prosrpsku povijest .Hrvatska je 1918 OKUPIRANA uz pomoć Francuske i Engleske , nema odluke Hrvatskog Sabora o bilo kakvom ujedinjenju već je izdajnički prosrpski Narodni odbor išao srpskom kralju IZDAT Domovinu , po scenariju dogovorenom još 1915 u Londonu i 1917 na Krfu ! Nikad takozvane Jugoslavije nisu bile naše domovine , niti prva niti druga , zato smo imali legitimno pravo da se oslobodimo , što smo i svetim Domovinskim ratom i učinili . A Srbi su bili i još su samo manjina u Hrvatskoj i više NIKADA neće vladat Hrvatskom ko za vrijeme takozvanih Jugoslavija ! A rat takozvanih Jugoslavena, koji su večinom ali ne samo Srbi ,protiv nezavisne samostalne Države Hrvatske traje i dalje unatoč našoj pobjedi u Domovinskom ratu . Oni su bili i ostali jedini neprijatelj Hrvatske Države i Hrvatskog Naroda !!!!!

  • Hrvat

    06. april 2014 | 04:12

    E zato Srbi stradase ...prolili ste krv pa sta se cudite za Jasenovac..sad ce neko reci pa punisa racic je Crno Gorac ...a Vojo Seselj kaze da su Crnogorci jugozapadni Srbi koji su se uspjeli probiti do Jadrana i tu ostali...inace je to sve bila Hrvatska...sve do Albanije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA