I ONE ĆE VLADATI SRBIJOM! Ovo su srpske poslanice koje ostavljaju bez daha! (FOTO)

Srpski parlament će i u novom sazivu moći da se podiči atraktivnim damama koje će sedeti u poslaničkim klupama i svojom pojavom mamiti uzdahe svih prisutnih

  • 55

Srbija je polaganjem zakletve narodnih poslanika dobila novi saziv Skupštine Srbije na rok od četiri godine, u kojem će Srpska napredna stranka imati najviše ljudi u poslaničkim klupama. Telegraf.rs vam otkriva drugu, lepšu i zanimljiviju stranu srpskog parlamenta, onu za kojom su svi danas uzdisali, a radi se, naravno o zgodnim damama koje su svojom pojavom i toaletama ostavile danas sve prisutne bez daha!

Pored toga što je prvi radni dan nove Skupštine Srbije izazvao ogromnu zainteresovanost u prvi plan su "izbile" narodne poslanice koje su plenile svojim pojavama.

Među njima izdvaja se Katarina Rakić diplomirani je pravnik i poslanik Srpske napredne stranke koja će na sreću mnogih i u ovom sazivu nastaviti da ulepšava Dom Narodne skupštine Srbije.

Ona je već iskusna poslanica, koja je učestvovala u radu prošlog saziva kojem je predsedavao Nebojša Stefanović i bila član Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu i Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja.

Još jedna lepotica u ovom sazivu parlamenta stiže iz Srpske napredne stranke, zove se Biljana Pantić Pilja i advokat je iz Novog Sada. Pleni svojom pojavom i smirenošću koja odlikuje sve Novosađanke.

Ona je takođe kao i Rakićeva bila narodni poslanik i u prethodnom sazivu parlamenta Srbije, a imaćemo prilike da je ponovo gledamo u poslaničkim klupama.

Naprednjaci, definitivno, pored toga što će biti najjača i najbrojnija poslanička grupacija u Skupštini Srbije moći će i da se pohvale pripadnicama lepšeg pola koje će imati u svojim redovima, a još jedna dama za primer je Irena Vujović.

Irena Vujović je član GO SNS-a iz Beograda je i diplomirani je ekonomista - master, a pogledi svih narodnih poslanika uprti su u nju kada prođe hodnicima skupštine.

Debitant u Narodnoj skupštini Srbije, a u redovima naprednjaka je mlada nada SNS-a Sanja Nikolić iz Beograda.

Nikolićeva je poznata po tome što se do skoro pojavljivala na malim ekranima, kao novinar TV Pinka, a sada će pleniti svojom pojavom na svom novom radnom zadatku u Skupštini Srbije.

Da i koalicija okupljena oko socijalista može da se podiči damama iz svojih redova dokazuje i njihova najmlađa poslanica Nevena Stojanović, kojoj je ovo prva poslanička zakletva.

Nevena je 1986. godište iz Mladenovca i diplomirani je ekonomista, a kao najmlađa iz redova koalicije SPS-PUPS-JS pomagaće najstarijem narodnom poslaniku Milanu Koraću u vođenju sednicama skupštine.

Još jedna mlada dama, na visokim štiklama koja pleni svojom toaletom i pojavom je najmlađa narodna poslanica sa liste Demokratske stranke Jovana Jovanović.

Jovana je predsednica demokratske omladine u DS-u, rođena je Kragujevčanka i njoj je ovo prvo učešće u radu Skupštine Srbije, a i ona će pomagati u vođenju sednica parlamenta do izbora predsednika Skupštine Srbije.

Još jedan debitant u skupštinskim klupama je Miljana Zindović iz Kraljeva.

Ova mlada dama je diplomirani pravnik, a još jedan je od dokaza da će naprednjaci imati pravo da se u novom sazivu podiče i svojim poslanicama.

Podsetimo u Skupštini Srbije naći će se i mnoge dame koje takođe zaslužuju da se nađu na ovoj listi, kao što su Jadranka Joksimović, Olgica Batić, Dijana Vukomanović, Ivana Dinić i mnoge druge, te ih molimo da nam ovoga puta oproste, o njima ćemo drugi put.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dovlo

    16. april 2014 | 20:35

    U kom polozaju su bile pre ovog polozaja?

  • Kiza

    16. april 2014 | 20:59

    Pa valjda postoji neki kodeks oblačenja a ne da u skupštinu dodju u suknjama iznad kolena. To neka ostave za splavove. Ako nemaju kućno vaspitanje trebali su im onda stariji poslanici skrenuti pažnju kako se oblaci.

  • Marko

    17. april 2014 | 00:41

    Jedna poznata kao voditeljka na Tv Pinku? Nije ni zavrsila nista, ali voditeljka ;) Druga takodje bez skole...E gde idemo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA