Skupština Srbije uvodi novo radno vreme!

Zaposleni u skupštini do danas su na posao dolazili u 8.30, a odlazili u 16.30 sati, a ubuduće će to činiti od 7:30 do 15:30 časova

  • 13

Službe u republičkom parlamentu od danas će imati novo radno vreme - počinjaće sa radom sat vremena ranije, u 7.30, a završavati u 15.30 sati.

Odlukom generalnog sekretara Skupštine Srbije Jane Ljubičić zaposleni u službama parlamenta obavešteni su o promeni radnog vremena u skladu sa odlukom Vlade Srbije, koja je doneta 1. maja, da se u javnim službama sa radnim danom kreće sat vremena ranije.

Zaposleni u skupštini do danas su na posao dolazili u 8.30, a odlazili u 16.30 sati.

Odluka vlade o rasporedu radnog vremena odnosila se na ministarstva, posebne organizacije i službe vlade, kao i Republičko javno pravobranilaštvo i javne agencije.

Zasedanja u parlamentu, prema Poslovniku o radu, počinju u 10 i traju do 18 sati, s tim što predsedavajući sednicom može da produži radni dan ukoliko za to postoji potreba. Prema Poslovniku, parlament zaseda utorkom, sredom i četvrtkom, dok se ponedeljkom i petkom održavaju sednice skupštinskih odbora, ali sednice takođe mogu biti zakazane i drugim danima, ukoliko se proceni da je to potrebno.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    6. maj 2014 | 07:34

    Gotovo,spašeni smo. Jeeeeee

  • Лорд Пера

    6. maj 2014 | 08:53

    Каква генијална идеја. Европо, еве нас!

  • bre

    6. maj 2014 | 08:49

    Naslov treba promeniti u Skupstina uvodi novo neradno vreme... kolike plate imaju ti sluzbenici a nista ne rade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA