Tim Vlade Srbije za bezbednost u saobraćaju

Vlada Srbije je obrazovala tim za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima, koji će predvoditi ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović

  • 12
Vlada Srbije, sednica, trodnevna žalost ,  Zorana Mihajlović Foto: Milena Đorđević

Vlada Republike Srbije obrazovala je tim za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima, čiji je zadatak da unapredi bezbednost saobraćaja i smanji broj saobraćajnih nezgoda.

Tim koji predvodi potpredsednik Vlade i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, sačiniće Nacionalnu strategiju bezbednosti saobraćaja i plan za njeno sprovođenje, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Ruske Federacije o vojnoj saradnji. Usvojen je i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Republike Moldavije o saradnji u oblasti odbrane.

Vlada je usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju memoranduma o razumevanju između Vlade Srbije i Ujedinjenih nacija koji obezbeđuje resurse prelaznim snagama UN-a u Libanu, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksa

    13. jun 2014 | 15:51

    Pa imamo Agenciju, imamo Komitet i jos nam je falio Tim za bezbednost saobracaja.

  • Драган

    13. jun 2014 | 15:46

    Господо не губите време у писању нових закона већ стриктно примените постојеће законе ,полазећи од самих ВАС!Ту је кључ!Кад лаже ,краде,вара ШЕФзашто не и они испод шефа.Тако кажу мени продавци на пијаци!Сваки закон мора важити за шефа па са правом на све остале!

  • Micko

    13. jun 2014 | 20:02

    Daj ugasite svetla na automobilima u sred bela dana!Pa to je takva glupost!Svajcarci,Francuzi,Nemci...su izgleda "glupi" jer oni nemaju takvu obavezu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA