BEZBEDNJACI UPOZORILI PREMIJERA NA ZAVERU: Vučiću imaš 48 sati da preživiš!

Bezbednosne službe upozorile su juče predsednika Vlade Srbije da ima ""ne više od 48 sati" da sredi stanje u MUP-u ili bi mogao da prođe kao Zoran Đinđić 2003. godine

Bezbednosne službe upozorile su juče predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da mu preti najozbiljnija opasnost zbog haosa u srpskoj policiji i veza najviših funkcionera MUP-a sa mafijašima!

Prema saznanjima Informera premijeru Srbije jasno je stavljeno do znanja da ima "ne više od 48 sati" da sredi stanje u MUP-u ili bi mogao da prođe kao Zoran Đinđić 2003. godine!

- Moćnici iz policije i opasni kriminalci se plaše hapšenja i spremni su bukvalno na sve! Najpre su pokušali premijera da ucene montiranim optužbama protiv njegovog sina Danila, onda su učinili sve da zataškaju slučaj "Papaja", a sada ničim izazvanim medijskim napadima na premijera Crne Gore zapravo šalju preteću poruku premijeru Srbije - kaže izvor iz Vlade ovog lista.

Podsetimo premijer Crne Gore Milo Đukanović upozorio je Aleksandra Vučića da "rukopis nekih natpisa beogradskih medija veoma liči na onaj iz 2003. godine".

- Verujem da će moj kolega i prijatelj u Beogradu Aleksandar Vučić pravilno desifrovati rukopis koji veoma podsjeca na onaj iz 2003. godine - rekao je premijer Crne Gore.

Premijer Aleksandar Vučić zahavlio se Đukanoviću na upozorenju i rekao:

- Varaju se svi oni koji misle da će kroz različite bezbednosne strukture i probleme uspeti da sruše državu Srbiju i da pobede državne organe. Država je mnogo jača i u kratko vreme to ćete videti i sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona1

    19. jun 2014 | 07:55

    Pobogu , da li zaista iko veruje u ovo ???

  • Zevs

    19. jun 2014 | 08:05

    Samo izmišlja i pravi haos jer nemaju pojma šta da rade bez para

  • Zuuu

    19. jun 2014 | 09:11

    Pricaju gluposti da bi skrenuli temu sa tekucih problema u Srbiji...misle da je narod glup pa da u bilo sta vise veruje a da se zaborave poplave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA