Vučić: Kako je Krstić naučio kafedžije šta je fiskalni račun!

Premijer Srbije je na poslovnom ručku Američke privredne komore u Beogradu istakao da je veliki problem srpske ekonomije to što se ne izdaju fiskalni računi, ali je napomenuo i da ih građani ne traže

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika samo na crno!
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miki

    12. jul 2014 | 18:43

    A kada je bio opozicija av je pljuvao po vlasti jer su hteli da uvedu fiskalne racune kao hoćemo li od muzičara u kafani dobijati račun od prosjaka itd a sada bi hteo da svi izdaju račun pa bogami i ti koje je navodio u šali

  • Savestan

    20. jun 2014 | 22:55

    G-dine Vucicu, kada ce ministar Krstic da nauci SBB sta je fiskalni racun? Izdaju nam neke papirice odstampane na kucnom stampacu na koji stave pecat koji svako moze da napravi za 500 din. a naplacuju stotine miliona dinara mesecno za (usput budi receno, u regionu najlosije i najskuplje) usluge. Pokusao sam da prijavim to na onaj famozni broj koji stoji zalepljen u svakoj prodavnicici ali su me prebacivali sa jednog na drugi broj i na kraju je ispalo da niko nije zaduzen da zna zasto SBB ne izdaje fiskalne racune. Vi nam mazete oci nekim kafedzijom koji u najboljem slucaju (ako drzi neku ekskluzivnu kafanu) moze da okrene par miliona mesecno i trenirate strogocu na "boraniji" koja drzi neke piljare, trafike i kafanice gde se pazari par hiljada dinara dnevno. Doduse, sve sto ste dosad uradili i nije nista drugo do mazanje ociju. Na zalost opste je poznato da Srbi veruju rekalmama. Kada ce advokati da dobiju fiskalne kase? Deru kozu sa ledja jadnicima koji moraju sa njima da imaju posla ali su oni nasli rupu u zakonu po kojoj ne moraju da imaju fiskalne kase i nikom nista? Njima fiskalizovanje nije obavezno,ali zato im je u kancelarijama obavezan namestaj u najskupljoj kozi i duborezu, ispred parkiran besan auto, skupocena odeca i vile i dvorci, ali im fiskalne kase ne trebaju?

  • EU

    20. jun 2014 | 22:07

    Pazite, u prodavnicama kucaju fiskalne racune ali ih ja ne uzimam, dovoljno mi je da vidim da ga je pocepala i stavila sa kusurom. Kusur cemo da uzmemo a, racun zadrzite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA