ŽENE PALE U SEVDAH: Dačić svojim damama pevao "Miljacku", "Skitnicu" i "Muštuluk"!

Lider SPS-a i ministar spoljnih poslova Srbije održao je mini koncert za preko 200 žena, članova njegove stranke u Vlasini koje je zabavljao hitovima Harisa Džinovića, Šabana Šaulića, Halida Bešlića i drugih pevača

  • 19

Prvi potpredsednik Vlade Srbije SPS-a Ivica Dačić, ponovo je pokazao svoj talenat u pevanju i bogat repertoar pesama, ovoga puta na poslednjoj konferenciji Foruma žena SPS-a na Vlasini gde je "digao publiku na noge".

Svoj koncert Dačić je održao pred više od 200 žena, članova SPS-a iz svih krajeva Srbije, kada je inspirisam lepim društvom ponovo javno zapevao "Miljacku".

U velikoj sali  hotela "Srbija" Dačić je bio zvezda večeri, a svoj "nastup" otpočeo je sada već svojim hitom "Miljacka". Onda su se kao na traci ređale pesme jedna za drugom: "Muštuluk" Harisa Džinovića, "Skitnica" Marinka Rokvića, "Još ovu noć“ Šabana Šaulića i tako redom više od pola sata, dok su dame oko njega plele jedno po jedno kolo.

Cela sala je bila na nogama, a one najvatrenije socijalistkinje okružile su Dačića ne dajući mu vremena ni za predah.

Podsetimo lideru SPS-a ovo nije prvi javni nastup, posle čuvenog izvođenja "Miljacke" Halida Bešlića, Dačić se uhvatio mikrofona i na proslavi srebrne medalje rukometašica Srbije, ali i na rođendanu Dragana Bjelogrlića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kimi

    3. jul 2014 | 08:14

    Izgleda da mu pevanje bolje ide od ruke nego politika.

  • Sara

    3. jul 2014 | 09:18

    Skitnice je i prosijake napravijo od naroda a sebi je kapital stvorio kako nece kad sve kumove jake ima oko sebe

  • Matori

    3. jul 2014 | 08:26

    Ko peva zlo ne misli, a ko misli nije mu do pesme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA