Velimir Ilić izvređao novinarku CINS-a, NUNS traži izvinjenje!

- Samo vi bazu radite, baza je vrlo bitna. Kako vas nije sramota, bedo jedna, vi novinar neki! Da li ste normalni, majke vam, kad me pitate takvu stvar?! - ovim rečima je ministar bez portfelja vređao novinarku, kada je pokušala da dobije informacije od njega

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kolega

    10. jul 2014 | 19:56

    Kao novinar sa vise godina iskustva nego sto godina zivota ima doticna novinarka, samo cu reci sledece, a vi koji cete mi lupati minuse ne bi bilo lose da mi i nekim ARGUMENTOM odgovorite gde nisam u pravu: Velju Ilica ni malo ne simpatisem, cak naprotiv, suzdrzacu se od komentara sta sve mislim o njemu, ali je ovde jasno kao dan da se radi o namernoj novinarskoj provokaciji… Zove da ga pita sta je uradio NEKO iz NECIJE pratnje pre 10 GODINA?!? Realno, i ja bih odgovorio kontrapitanjem “da l` si ti devojko normalna???”. Ako je novinarku stvarno zanimalo sta je neko iz necije pratnje uradio pre 10 godina, u sta ce svako iole normalan da sumnja, onda se pozove MUP i trazi od njih odgovor na pitanje sta je i zasto uradio neki njihov zaposleni pre 10 godina (kazem MUP, jer su policijska lica zaduzena za cuvanje i pratnju drzavnih funkcionera). Ovde cak nije ni licni vozac ili telohranitelj Ilica ucestvovao u “incidentu” vec “neko iz pratnje vozila”, pa kakve onda veze covek ima sa tim?! Ako se moje obezbedjenje koje mi je dodelio MUP neprikladno ponasa, sta sam ja tu kriv i sta to ima veze sa mnom, zovi MUP, to je njihov zaposleni. Ne opravdavam Ilicevu reakciju, jer cak i ako te neko provocira ti kao drzavni funkcioner moras drzati neki nivo, trebao je samo da odgovori “nemam komentar” i da zavrsi razgovor. Ali ajde da budemo realni i posteni, koja je poenta, osim prvokoacije, zvati nekoga da ga pitas sta je neko od mnogobrojne pratnje uradio PRE 10 GODINA?!?

  • REALNOST

    10. jul 2014 | 18:08

    NOVINARI SU U PRAVU NIJE SAMO VELIMIN NEOTESANI SELJACINA I DA SE NE ZNA KULTURNO PONASAT IMA TU JOS RECIMO DODIK JE PSOVAO NOVINARKU STO GA JE SAMO JEDNO OBICNO PITANJE PITALA JA MISLIM MNOGI SRBSKI POLITICARI TREBALI BI DA ODRZE NEKI SEMINAR O KULTURNOM PONASANJU

  • Deki

    10. jul 2014 | 16:51

    Dajte sklonite víse ovog dundjera sa scene! Sve je unistio i pokrao gde god je bio glavni..pa nemojte nas vise muciti njime,dosta je vise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA