Vučić: U našim kabinetima se ne lupa rukom o sto!

- Nikakve pritiske nismo osetili. Najnormalinije smo razgovarali o evropskoj perspektivi Srbije, budućnosti Srbije, onome što je naš posao - rekao je premijer Srbije objašnjavajući da Vlada Srbije posetu ministara unutrašnjih poslova Nemačke i Francuske ne doživljava kao pritisak

  • 5

Premijer Srbije Aleksandar Vučić  izjavio je danas da posetu ministara unutrašnjih poslova Francuske i Nemačke ne oseća kao pritisak na vladu i da nije bilo "nikakve buke i lupanja rukom o sto".

- Nikakve pritiske nismo osetili. Najnormalinije smo razgovarali o evropskoj perspektivi Srbije, budućnosti Srbije, onome što je naš posao - rekao je Vučić na pitanje novinara da li vlada oseća ovu posetu ministara unutrašnjih poslova Francuske i Nemačke kao pritisak.

- U našim kabinetima se ne lupa ni rukama, ni nogama o sto. Kod nas se lepo i pristojno razgovara. Tako je uvek bilo, a tako će i biti - rekao je on.

- Ja još nikome nisam dozvolio da lupa rukama o sto u mom kabinetu - rekao je Vučić dodajući da su Kaznev i De Mezijer dobrodošli, a da je njemu najveće zadovoljstvo što može da ih primi, razgovara s njima i mnogo toga od njih da nauči.

Na isto pitanje francuski ministar Kaznev je odgovorio da "nije bilo buke ni lupanja o sto, to nije naš način, naročito imajući u vidu naša osećanja i naše vrednosti".

- Mi smo došli sa poverenjem - rekao je Kazanev i dodao da postoje problemi ali da za njih treba pronaći zajednička rešenja, naročito u oblasti unapređenja civilne zaštite, borbe protiv kriminala i ilegalne migracije.

Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Nemačke i Francuske formirala su danas u Beogradu Radnu grupu koja će raditi na svim važnim pitanjima sa naglaskom na narko trafiking, lažnim i pravim azilantima,

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladojlo

    15. jul 2014 | 15:41

    Vucicu sto ne smanjis astronomske plate i putne troskove poslanicima??? Nego udaras samo na sirotinju-drugacije se i ne mozemo opistati s obzirom kako zivimo!

  • Ime

    15. jul 2014 | 15:27

    Vrata se ne racunaju...

  • Doktor

    15. jul 2014 | 19:28

    Dosta reci i price,hocemooioi dela breeeee!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA