STEFANOVIĆ: Nećemo tolerisati napade na policiju!

Ministar policije istakao je da neće tolerisati niti okretati glavu na napade na policajce i najavio da bi u narednih par meseci trebalo da se, u skladu sa mogućnostima države, oseti poboljšanje statusa policijskih službenika

  • 14

Ministar unutrasnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović poručio je večeras da policajci u njemu imaju prijatelja na koga mogu uvek da računaju i da se napadi na policiju neće tolerisati.

- Ja sam vaš pravi prijatelj koji vam neće davati obećanja koja neće moći da ispuni i svi zajedno ćemo se boriti za promene na bolje - rekao je Stefanović u Beogradu na proslavi 23 godine postojanja Nezavisnog sindikata policije.

Stefanović je istakao da neće tolerisati niti okretati glavu na napade na policajce i najavio da bi u narednih par meseci trebalo da se, u skladu sa mogućnostima države, oseti poboljšanje statusa policijskih službenika.

Nezavisni sindikat policije postoji od 1991. godine i okuplja više od 25.000 članova.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera detlic

    24. jul 2014 | 22:18

    U mom gradu, ne vidim ih na ulicama, i ne bih rekao da lose zive, voze dobra kola, audi A8 ( poneki, verovatno od plata, sta kazete ministre???) imaju privatne firme, auto placeve, voze bez tablica, redovno u uniformama posecuju kafice, kladionice... Osim sto su u "belom strajku" vec vise godina, gde je problem, za to koliko rade, ni tu platu ne zasluzuju!!!

  • DD

    24. jul 2014 | 22:28

    POLICIJA JE KORUMPIRANA I GRADJANI TO NEĆE TRPETI.

  • Starscream

    24. jul 2014 | 22:54

    Samo da podsetim ovaj narod posto brzo zaboravljamo. On je jos uvek ministar posle svega sa doktoratom (ako moze uopste to da se nazove tako na tom faksu)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA