Vujović: Smanjenje plata i penzija ne više od 10 odsto!

Ministar privrede je na konferenciji za novinare u Savezu ekonomista Srbije, rekao da je planirano da do 11. avgusta budu poznati svi parametri rebalansa budžeta i da budu dogovoreni na nivou vlade, svih ministarstava i sa MMF-om i dodao da će se Vlada srbije truditi da plate i penzije ne budu smanjene više od 10 odsto

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika slavisa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • slavisa

    27. jul 2014 | 20:23

    Bravo!Sad smo uteseni,nije manje 25 vec 10.Dali je to varka?Lako je na ovaj nacin resiti probleme.Pravi ekonomista,uvek,trazi bolja resenja,ima ih na derugim mestima mnogo vise.Kako skinuti coveku penziju koja iznosi 12 000 din,a fiksne obaveze prema drzavi u proseku 1o.ooo.Gde je tu hrana,lekovi,minimum hemije,garderoba...Da li je utesno sto milion ljudi zivi kao u Bijafri?Mozda ce nekome pasti na pamet da te siromahe likvidiramo,pa ovi preostali sa platom od 240 000 din,i bogatstvom stecenim pljackom u "novo doba" ubrzo odu i na turisticko putovanje put meseca i marsa.Sve jedno gde.Srecno im bilo!

  • Rista

    27. jul 2014 | 01:22

    Ministre smanji plate20% i penzije10%i odpueti 300.000 u javnom sektoru jer realno 500.000 ih je dovoljno zavteme 1990 bilo ihje 400,000 vidim u starom gradu na salteru info stana je zaposlen covek pre tri mesecs U info stanu na statom gradu ima ih 6 vise njih ima nego mesta Kako to DS zaposlila svog coveka pripravnik visi referent da ne kazem ime proverite Mladji referent 30 godina poceo da rafi pre tri meseca

  • stanoje

    26. jul 2014 | 13:33

    nisam bahat ni bezobrazan,plata u srbiju i penzija čak i ako je 80000 ne mala,ajde možda je bolje reći nedovoljna,zato pre nego što udarite po narodu,vidite da smanjite ukinete oduzmete zapušite tamo gde se bahati i ima i previše,vidite te pare sa kipra iz moskve i gde već,a pitajtte i čedu da vam objasni kako za deset godina do tolikog novca,nije sramota pitati,sramota je narod mučiti i ponižavati,pogotovo sopstveni narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA