GAS MU U KRVI: Sa 210 na sat Bajatović jurcao po auto-putu!

- Ma, krenuo sam hitno za Mađarsku. Kasno su mi javili pa žurim. Nemojte da me zadržavate, moram da stignem na sastanak - rekao je Dušan Bajatović policajcima koji su njegovo službeno vozilo zaustavili zbog prebrze vožnje

  • 93

Visoki funkcioner SPS-a i generalni direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović uhvaćen je na auto-putu Novi Sad-Subotica kako službenim automobilom "audi 8", kojim je upravljao njegov vozač, juri 210 na sat.

Policija je vozača uhvatila u prekršaju u blizini Siriske rampe dok je vozio prema Subotici. Na toj deonici puta dozvoljena brzina je 120 km na čas, piše "Kurir". Bajatović se po zaustavljanju automobila obratio policajcima rečima: "Pozdrav momci".

- Ma, krenuo sam hitno za Mađarsku. Kasno su mi javili pa žurim. Nemojte da me zadržavate, moram da stignem na sastanak - rekao je Bajatović policajcima.

Za ovaj prekršaj Bajatovićevom vozaču sleduje kazna u iznosu od 100.000 do 120.000 dinara ili 60 dana zatvora, kao i 14 kaznenih poena.

Ostaje da se vidi da li će vozač biti kažnjen ili će prijava ostati u fioci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA