OSTAVLJA BEZ DAHA: Nekad Titova pionirka, danas najzgodnija poslanica i uzdanica SNS! (FOTO)

Uzdanica Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije i jedna od najzgodnijih i najlepših dama u parlamentu na svom Fejsbuku pohvalila se fotografijom iz vremena kada je bila Titova pionirka

  • 36

Poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Katarina Rakić na svom Fejsbuk profilu postavila je fotografiju iz svojih školskih dana, kad je bila tzv. Titova pionirka, što je izazvalo opšte oduševljenje među njenim prijateljima.

Katarina je poznata po oštrom jeziku i stavovima kojima ostavlja bez teksta svoje političke protivnike u Skupštini Srbije, ali i po lepom izgledu kojim ostavlja bez daha, te je zbog toga mnogi mediji uvek svrstavaju među najlepše i najzgodnije dame u parlamentu.

Žena zmaj, kako glasi njeno ime na Tviteru, poznata je i po svom humanitarnom radu, što je pokazala prilikom brobe Srbije sa nezapamćenim poplavama, kad je prikupljala hranu, odrekla se svoje plate, a sve za pomoć ugroženima.

Iako mlada, ona je već iskusna poslanica, a učestvovala je u radu prošlog saziva kojem je predsedavao Nebojša Stefanović i bila član Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu i Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili

    13. avgust 2014 | 14:04

    Kada se ostvari kao majka, bude isto tako sposobna kao domaćica bez kućne pomoćnice, odradi svoje radno vreme i bavi se političkim aktivnostima smatraću je ženom-zmaj. Dokle ovih tekstova o navodno super ženama, gde su reči hvale za sve one žene, majke koje odrade svoje radno vreme, vrate se kući i budu divne,sposobne majke i supruge. Koliko je žena došlo do odličnih profesionalnih rezultata samo svojim radom i znanjem a ne guranjem kroz politiku a niko se nije njima posvetio i napisao članak a uz to imaju divnu porodicu.

  • Dex

    13. avgust 2014 | 14:14

    Imate li vi oči???

  • Zadrrrt

    13. avgust 2014 | 15:02

    I nije nešto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA