SNS PREDSTAVIO PLAN ZA PIROT: Nemamo čaroban štapić, ali imamo stručnost! (VIDEO)

- Lokalna vlast nije više spremna da rešava probleme građana i ne čini ništa u pravcu razvoja privrede i ekonomije u Pirotu. Kao odgovorna i trenutno najjača stranka u Srbiji, želimo da ponudimo političkoj i stručnoj javnosti, kao i samim građanima nove prioritete u daljem razvoju Pirota - kaže šef odborničke grupe SNS u Skupštini opštine Pirot Dimitrije Vidanović

  • 17

Srpska napredna stranka u Pirotu predstavila je danas na konferenciji za novinare „Plan daljeg razvoja Opštine Pirot“, na kojem su radili članovi stranke ali i druge nestranačke ličnosti iz tog grada. Plan je u kraćim crtama predstavio Dimitrije Vidanović, šef odborničke grupe SNS u Skupštini opštine Pirot, koji je tom prilikom rekao da aktuelna lokalna vlast nema odgovore na probleme.

- Lokalna vlast nije više spremna da rešava probleme građana i ne čini ništa u pravcu razvoja privrede i ekonomije u Pirotu. Kao odgovorna i trenutno najjača stranka u Srbiji, želimo da ponudimo političkoj i stručnoj javnosti, kao i samim građanima nove prioritete u daljem razvoju Pirota. Na prvom mestu svakog odgovornog vršioca vlasti mora biti zapošljavnje Piroćanaca i otvaranje novih preduzeća uz pomoć opštinskog budžetskog fonda za razvoj privrede za koji se zalažemo da bude formiran - kazao je Vidanović.

On je istakao i da svaka lokalna vlast mora ići u korak sa nastojanjima i činjenjima Vlade Republike Srbije u pogledu domaćinskog trošenja novca iz budžeta i podsticaja za otvaranje novih radnih mesta i pozvao političku i ekonomsku javnost, kao i ljude sa idejama da se uključe u nadgradnju Plana razvoja.

Takođe, od velike važnosti je i saradnja sa ministarstvima i drugim državnim organima.

- Ako je neka stranka pokazala da ceni stručnost i poštenje, onda je to SNS, koja potvrđuje da samo na taj način mogu biti vođene opštine, gradovi i država. Ovaj plan nije i ne može biti čarobni štapić da odjednom reši nagomilane probleme u Pirotu, ali svakako predstavlja jedino moguće rešenje na kojem moramo raditi svi koji volimo svoj grad bez obzira na to kojoj političkoj opciji pripadamo – podvukao je Vidanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    8. septembar 2014 | 14:23

    Ko god narodu ponudi da mu ostane bar to što ima, a nema gotovo ništa, ima šanse da dođe na vlast. Nešto tipa: Znamo da mučenici iz privatnog sektora rade za doručak i komunalije, ne možemo ništa da obećavamo, ali smo gotovo sigurni da će, do 2022-ge, imati i jabuku za marendu. Mada u najgorem slučaju ostaće i bez doručka.

  • Fro

    8. septembar 2014 | 14:56

    Šarena laza za napaćene sugradjane. Zato su ne završite asfaltiranje puta od tri kilometra do sela Paklestica kada toliko obećavati.

  • Piroćanka

    8. septembar 2014 | 15:37

    Super je sto ste se slikali svi, da vas vidimo! Samo sreca pa vas poznajemo, tako da necete uspeti da nas prevariti, na racun Vucicevog imena i prezimena, kome svaka cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA